Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

YTONG 47. Yılını Kutladı

İnşaat sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.Ş, 47. kuruluş yıldönümünü 14 Aralık Salı günü dört fabrikasında düzenlenen törenler ve Suada’da gerçekleştirilen bir davetle kutladı. 47. yıl kutlamaları çerçevesinde Pendik, Tekirdağ, Antalya ve Bilecik’te bulunan Ytong Fabrikaları’nda düzenlenen eş zamanlı törenler, videokonferans yöntemiyle

yapi.com.tr
YTONG 47. Yılını Kutladı

Foto: Türk Ytong Yön. Krl. Bşk. Bülent Demiren, Türk Ytong Genel Mdr. Nabi Özdemir, Nebil Özgentürk

İnşaat sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.Ş, 47. kuruluş yıldönümünü 14 Aralık Salı günü dört fabrikasında düzenlenen törenler ve Suada’da gerçekleştirilen bir davetle kutladı. 47. yıl kutlamaları çerçevesinde Pendik, Tekirdağ, Antalya ve Bilecik’te bulunan Ytong Fabrikaları’nda düzenlenen eş zamanlı törenler, videokonferans yöntemiyle canlı olarak izlendi. Törenlerde Ytong’a uzun yıllar emek vermiş çalışanlara 'Kıdem Ödülleri' verildi. Akşam Suada’da düzenlenen resepsiyona Türk ve Alman Ytong ortakları ve  çalışanları ile inşaat sektörünün, üniversitelerin ve basının önde gelen isimleri katıldı.

Halit Kıvanç’ın sahne gösterisi ve İstanbul Gelişim Orkestrası’nın etkileyici performansıyla renklenen gecede, yapımcılığını Nebil Özgentürk’ün üstlendiği ve 2013 yılında gerçekleştirilecek 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri için hazırlanmakta olan Ytong belgeselinin kısa bir ön gösterimi yapıldı. Belgeselde, Ytong’un 50’li yıllarda İstanbul Hilton Oteli inşaatı ile başlayıp yılda 50 bin m³ üretimden yaklaşık 2 milyon m³’e ulaşan başarı öyküsü, dönem hikayeleri ile paralel olarak anlatılıyor.



1965’ten bugüne Ytong

1963 yılında Alman Ytong ortaklığı ile kurulan, ilk fabrikasını 1965 yılında İstanbul Pendik’te işletmeye alan Türk Ytong, bu tesisin ardından sırasıyla 1997 yılında Tekirağ-Saray, 1998 yılında ise Antalya ve Gaziantep, 2008 yılında da Bilecik fabrikalarını hizmete açtı. Türk Ytong, sürekli artan satış grafiği ve buna paralel gerçekleştirdiği kapasite artış yatırımları ile Türkiye’deki toplam üretim kapasitesini yaklaşık 2 milyon m³’e çıkarttı.

Ytong’la kaliteli ve güvenli yapılar

Hafiflik, deprem dayanımı, yangın güvenliği, üstün ısı yalıtımı sağlama, kolay işlenebilirlik ve çevre dostu olma özellikleri taşıyan donatılı ve donatısız ürünleriyle sağlıklı ve modern yapılaşmaya yön veren Ytong, sağladığı enerji tasarrufu ile ülke ekonomisine de önemli katkıda bulunuyor. Ytong ürünlerinin kullanımıyla, binalarda ek bir yalıtım malzemesine ihtiyaç duyulmaksızın standartların gerektirdiği ısı yalıtımı sağlanıyor.

47 yıldan bu yana Türk inşaat sektörüne hizmet veren ve yapı malzemesi sektöründeki liderliğini sürdüren Türk Ytong, kuruluşundan bugüne Ytong ürünlerinin kullanımıyla sağlanan 8 milyar doları aşan enerji tasarrufunu daha da artırmayı ve ülke ekonomisine sağladığı katkıyı geliştirmeyi hedefliyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ytong-47-yilini-kutladi-_84501.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!