Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ytong Bölme Paneli

Ytong’un, yüksek ve uzun açıklıklı duvarlar için ürettiği Bölme Paneli, konut projeleri, oteller, AVM, eğitim, kültür, spor ve sanayi yapıları gibi büyük metrekareli inşaatlarda iç duvarların hızlı ve verimli biçimde tamamlanmasını sağlıyor.

yapi.com.tr
Ytong Bölme Paneli

Yapı malzemesi sektörünün yenilikçi şirketi Türk Ytong, büyük ölçekli inşaat projelerinin maliyetlerini düşürmek ve inşaatların daha hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamak için Ytong Bölme Paneli’ni tasarladı. Ytong Bölme Paneli, kat yüksekliğinin fazla olduğu inşaat projelerinde, 6 metre yüksekliğe ve istenen uzunluğa kadar hatılsız duvar imalatına olanak sağlıyor. Ytong teknolojisinin getirdiği sağlamlık, yangın güvenliği ve yüksek enerji verimliliği, projelere değer katıyor.

Hızlı kurulum
Ytong Bölme Paneli, son derece sağlam ve büyük boyutlu bir yapı elemanıdır. Ytong’un üstün özellikleri ile donatılmış bu ürünler, projeye uygun statik özelliklerde ve çelik donatılı olarak üretilir. Binaların oda, depo ve koridor gibi tüm alanlarında güvenle kullanılır. Zeminden tavana tek parça olarak tasarlanan paneller, duvarların hızla tamamlanmasına olanak sağlar. Boyu 6 metreye ulaşan paneller ile yatay hatıl gerekmeksizin 6 metreye kadar yüksek duvarlar, düşey hatıl yapılmadan istenen uzunlukta duvarlar yapılabilir. Kuru montaj tekniği ile uygulandığı için kurulum pratiktir. Kısa sürede çok büyük alanlar kapatılabilir, bu sayede işçilik ve zamandan tasarruf imkânı sunar.

Darbelere dayanıklı ve yanmaz
Ytong Bölme Panelleri, yüzey sertliği ve yük taşıma kapasitesi ile son derece sağlamdır. Üzerine ağır eşyalar asılabilir. Yüzeyinin düzgün, darbelere dayanıklı ve beyaz renkli olması nedeniyle, sanayi yapılarında ya da endüstriyel görünümün benimsendiği tasarımlarda sıvasız olarak da bırakılabilir. Yüksek ısı yalıtımı ve hava sızdırmazlığı sağlar. “A1 sınıfı yanmaz” olması ile sanayi tesisleri, lojistik yapıları gibi büyük ölçekli binalarda yangının ilerlemesini ve yayılmasını önler.

Nemden etkilenmez, küf tutmaz
Mineral esaslı ve çevre dostu olan Ytong Bölme Panelleri, nemden etkilenmez, küf oluşumunu önler, performansını zamanla yitirmez. Nefes alan yapısı ile çok sayıda insan tarafından ziyaret edilen AVM, hastane, okul gibi yapılarda, iç ortam kalitesine olumlu katkı sağlar. Akustik performansı ile sessiz ve huzurlu bir ortam yaratır.

http://www.yapi.com.tr/urunhaberleri/ytong-bolme-paneli_183819.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!