Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Zbs Alfaçelik, Libya Yatırımlarını Askıya Aldı

Libya’da Tripoli ve Bingazi’de stad inşaa etmeyi planlayan Türk yapısal çelik şirketi Zbs Alfaçelik, ülkede yaşanan karışıklıklar nedeniyle şimdilik yatırımlarını durdurdu. Zbs Alfaçelik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Rıdvan Murat, “Libya’da durum normale dönene kadar bekleme kararı aldık” dedi

yapi.com.tr
Zbs Alfaçelik, Libya Yatırımlarını Askıya Aldı

Türkiye’nin ilk yapısal çelik şirketlerinden biri olan Zbs Alfaçelik, Libya’daki olaylar nedeniyle bu ülkedeki yatırımlarını bir süre erteleme kararı aldı. Bu yıl Libya’nın Tripoli ve Bingazi şehirlerinde stad inşa etmeyi planladıklarını söyleyen Zbs Alfaçelik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Rıdvan Murat, “Ancak ülkede yaşanan karışıklıklar nedeniyle tüm yatırımlar durduruldu. Biz de Libya’da durum normale dönene kadar bekleme kararı aldık. Bu kararı almamızda çalışanlarımızın can güvenliği birinci etken oldu” dedi. Libya’nın Türkiye açısından önemli bir ülke olduğunu ifade eden Rıdvan Murat, “Zbs Alfaçelik olarak bu ülkede çelik yapı malzemesi kullanarak çok sayıda bina yaptık. Bugüne kadar da herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Oradaki hayatın en kısa sürede düzene girmesini diliyoruz” diye konuştu.  

Yurtdışında atakta

Alfaçelik, Türkiye’nin yanısıra Ürdün, Rusya, Cezayir, Libya, Romanya, Almanya, Irak, Azerbeycan ve Avusturya’da da endüstriyel yapılar, depolar, antrepolar, fabrika binaları, hizmet binaları, sanayi tesisleri, çok katlı çelik konutlar, iş merkezleri, stadyum ve havalanı hizmet binaları inşası gerçekleştirdi. 2008 yılı sonunda Avrupa’nın yapısal çelikte en büyüklerinden biri olarak kabul edilen Avusturyalı Zeman Holding ile ortaklığa giden kuruluş, Zbs Alfaçelik adını aldı. Bu yıl  20 milyon Euro ciro hedefleyen kuruluş, bunun yüzde 70’ini yurtdışına yaptığı işlerden elde etmeyi planlıyor.

ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/zbs-alfacelik-libya-yatirimlarini-askiya-aldi_85903.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!