Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

‘Zeugma’nın Günyüzüne Çıkarılmamasında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kusuru Var’

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Zeugma’nın günyüzüne çıkarılmamasında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kusurlu olduğunu söyledi.

Zaman



ültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Zeugma’nın günyüzüne çıkarılmamasında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kusurlu olduğunu söyledi. Bakan Koç, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep’te vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

Koç, adı Gaziantep’le özdeşleşen Zeugma Antik Kenti’nde inceleme yaptı. Koç, burada yaptığı konuşmalarla vatandaşları bol bol güldürdü. Gaziantepliler ise, Bakan Koç’un kendileriyle yakından ilgilenmesinden duydukları memnuniyeti alkışlarıyla ifade etti.

Göreve geldiği ilk gün Başbakan Tayyip Erdoğan’ın günyüzüne çıkarmasını emrettiği konulardan birininde Zeugma olduğunu belirten Bakan Koç, her nedense Zeugma’nın bugüne kadar Bakanlar Kurulu’na taşınmadığını, bundan dolayıda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kusurluğu olduğunu ifade etti. Bu kusurun en kısa zamanda telafi edileceğihi aktaran Koç, ‘’Belki önümüzdeki bakanlar kurulu toplantısında telafi edebiliriz’’ dedi.

Havaalanı ve 5 yıldızlı oteli olmayan bir bölgede turizmden bahsedilemeyeceğin ve turizm yapılamayacağını vurgulayan Koç, ‘’Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni turizm bölgesi, 2006 yılınıda turizm yılı ilan edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Göreve geldiği günden beri 2 gün Ankara’da diğer günler turizm bölgelerinde olduğunu belirten Koç, gece geç saatlere kadar çalıştığını, gözünü dinlendirmek istediğinde de, gazetecilerin buna izin vermediğini dile getirdi. Konuşmalarıyla halkın sempatisini kazanan Koç, gazetecilerin uyumasına dahi izin vermemesini şaka yoluyla anlattı. Koç’a burada çingene kız resmi ve bir plaket hediye edildi. Koç, buradaki incelemelerinin ardından Gaziantep Valiliği’ne geçti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zeugmanin-gunyuzune-cikarilmamasinda-kultur-ve-turizm-bakanliginin-kusuru-var_25485.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!