Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bloomberg Philanthropies 2013-2014 Belediye Başkanları Yarışması

Avrupa şehirlerini, büyük sorunlarını çözecek, şehir yaşamını geliştirecek ve diğer şehirlerle paylaşılabilecek cesur fikirler ortaya koymaya teşvik eden 9 milyon Avro ödüllü Bloomberg Philanthropies 2013-2014 Mayors Challenge / Belediye Başkanları Yarışması başladı. Türkiye’deki 70’ten fazla şehir de, esnek fonlardaki 9 Milyon Avro’yu kazanabilir.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Bloomberg Philanthropies 2013-2014 Belediye Başkanları Yarışması Bloomberg Philanthropies 2013-2014 Belediye Başkanları Yarışması
İLK BAŞVURU TARİHİ 11 Kasım 2013
SON BAŞVURU TARİHİ 31 Ocak 2014
DÜZENLEYEN

Bloomberg Philanthropies

WEB ADRESİ

mayorschallenge.bloomberg.org

+ Ajandama Ekle

Belediye Başkanı Bloomberg'in Mayors Challenge’nin startını birlikte verdiği Londra Belediye Başkanı Boris Johnson, Varşova Belediye Başkanı Hanna Gronkiewicz-Waltz ve Floransa Belediye Başkanı Matteo Renzi, yarışmayla ilgili şunları söylediler:

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson

“Başkan Bloomberg gibi, ben de yerel yöneticilerin global sorunların çözümüne yardımcı olabileceğine yürekten inanan biri olarak, yöneticilerin fikir alışverişi yapmalarının bu başarıyı sağlamada büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Mayors Challenge, Bloomberg Philanthropies’in dünya genelinde belediyecilikteki yenilikçiliğe yardımcı modellerinin en son örneği. Bugün Londra ve Avrupalı dostlarımız için heyecan verici bir gün”.

Varşova Belediye Başkanı ve EUROCITIES Başkanı Hanna Gronkiewicz-Waltz

“Mayors Challenge, Avrupa şehirlerinde yenilikçi uygulamalar ortaya çıkarılmasına yardımcı olabilecek yaratıcı sorun çözümüne ve esnek fonlamaya iyi bir örnek teşkil ediyor. Fikirlerin hayata geçirilmiş çözümlere dönüştürülmesi için yalnızca para ödülü değil, meslektaş desteği gibi kaynaklar da sunuyor. Mayors Challenge’ın sağladığı tanınma fırsatının diğer birçok şehre de ilham kaynağı olacağından eminim. EUROCITIES Bloomberg Philanthropies’le ortak hareket etmekten memnuniyet duyuyor”.

Floransa Belediye Başkanı Matteo Renzi

“Şehirler, Avrupa’da sorunlarla mücadele eden ülkelerin düze çıkmasında yaşamsal bir role sahip. Bu anlamda, yenilikçiliğin arkasındaki gerçek itici gücü oluşturuyorlar. Bu harekete geçme çağrısı bana heyecan veriyor. Floransa’nın ve diğer önde gelen şehirlerin önümüzdeki aylarda cesur önerilerde bulunmasını sabırsızlıkla bekliyorum”.


Bloomberg Philanthropies

Bloomberg Philanthropies’in misyonu, mümkün olduğunca çok sayıda insana daha iyi ve daha uzun yaşam olanağı sağlamaktır. Kuruluş, sürekli değişim sağlamak amacıyla beş temel alana odaklanmıştır: Kamu sağlığı, çevre, eğitim, yönetimde yenilikçilik (Mayors Challenge bu kapsamdadır) ve sanat. Bloomberg Philanthropies, Michael R. Bloomberg’in vakfı ve kişisel bağışları dahil olmak üzere tüm yardım aktivitelerini kapsamaktadır. 2012’de 370 milyon dolar dağıtılmıştır.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/bloomberg-philanthropies-2013-2014-belediye-baskanlari-yarismasi_112652.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!