Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lightouch Design 07

Singapur Tasarım Konseyi (DesignSingapore Council) and FLOS’un ortaklaşa düzenlediği yarışma, yaratıcı ışık çözümleri bulmak adına yapılıyor. 2007 yılı için yapılacak yarışmada tasarımcılardan fonksiyonel, uyarlanabilir, modüler ve ölçeklendirilebilir aydınlatma sistemleri tasarlamaları isteniyor.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 30 Mart 2007
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 18 Mayıs 2007
+ Ajandama Ekle

br/>


Singapur Tasarım Konseyi (DesignSingapore Council) ve İtalyan aydınlatma firması FLOS’un ortaklaşa düzenlediği "Lightouch" ismini taşıyan yarışma, yaratıcı ışık çözümleri bulmak adına yapılıyor. 2007 yılı için yapılacak yarışmada tasarımcılardan fonksiyonel, uyarlanabilir, modüler ve ölçeklendirilebilir aydınlatma sistemleri tasarlamaları isteniyor.

Lightouch için, teknolojik fizikselliği aydınlatılmış yaşam kalitesine dönüştürmek odağında geliştirilmesi beklenen tasarımlar, "ışık her yerdedir, hem fiziksel hem duygusal ayrıntılarda yaşar" sloganına da uygun bakış açıları yansıtmayı amaçlıyor.

Birincilik ödülü Milan’a business class ile gerçekleşecek bir seyahat çerçevesinde FLOS fabrikasında eğitici bir turu kapsıyor. İlk sekize giren yarışmacılar ise, gelecek yıl FLOS tarafından yürütülecek bir workshop programına da katılmak için Singapur’a davet edilecekler.

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Lightouch” yarışmasının ilki 2003’te yapılmış ve 69 ülkeden gelen başvurular değerlendirilmişti. Birincilik ödülü ise Kanada’dan Forsythe and MacAllen Design adına katılan ekibe verilmişti.

Lightouch yarışmasının sloganı “iyi fikirler kimsenin tekelinde değildir”. Dolayısıyla yarışma, tasarımcı ya da tasarımcı olmayan, profesyonel ya da öğrenci herkese açık.

Kavramsal özgünlük, yaratıcılık, yenilikçilik, uygulanabilirlik ve üretilebilirlik kalemlerinde ele alınacak yarışma başvuruları uluslararası bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için yazışma adresi:

Lightouch Design Competition
DesignSingapore Council
140 Hill Street, 5th Storey MICA Building
Singapore 179369

c/o Rubix Cube Communications
Tel: +65-6735 5932
Fax: +65-6735 5732
Email: info@rubix-cube.com


Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/lightouch-design-07_49884.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!