Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Londra Olimpiyatları'ndan Mimarlara Çağrı

2012 yılında Londra’nın çehresini değiştirecek Olimpiyat Oyunları kapsamında kurulacak Atletizm Köyü’nün tasarımı, mimarlık camiasını hareketlendiriyor.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 28 Haziran 2007
+ Ajandama Ekle

img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\yarisma\54797.gif" align="left" hspace=5 vspace=5>2012 yılında Londra’nın çehresini değiştirecek Olimpiyat Oyunları kapsamında kurulacak Atletizm Köyü’nün tasarımı, mimarlık camiasını hareketlendiriyor. Atletizm Köyü için akılcı ve yüksek kaliteli çözümler üretilmesini arzu eden Lend Lease firması ve Mimarlık Vakfı, tüm dünyadan mimarları bu projeye katkıda bulunmaya çağırıyor.

Atletizm Köyü'nün ilk etapta atletlerin ve katılımcıların gereksinimlerine cevap verebilmesi; 2012 sonrasında da otel, konut, ofis gibi birimler haline dönüştürülerek kamuya açılması planlanıyor. Bu iddialı kentsel gelişim projesi, Stratford bölgesinde, 4200 yerleşim biriminin dönüşümünü de kapsayarak, alandaki yüksek yoğunluklu bölge içinde farklı bileşenlerin de tasarlanması amaçlanıyor.

Plan 2 aşamalı gerçekleştirilecek. İlk aşamada başvuran mimarlık firmaları arasından seçilecek bir panel grubunun oluşturulmasının ardından, panele katılan firmaların farklı tasarım alanları için yarışacağı ikinci aşama hayata geçecek.

Şimdiye kadar dünya çapından 500'ü aşkın mimarlık bürosunun başvuruda bulunduğu projede yer almak isteyen mimarlar için son başvuru tarihi 28 Haziran 2007.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/londra-olimpiyatlarindan-mimarlara-cagri_54797.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!