Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimar Adayları İş Başına !

“ARCHIPRIX Türkiye 2005”in bu yıl 10.'su düzenleniyor. Genç mimar adaylarının ÇİMSA sponsorluğundaki “ARCHIPRIX Türkiye 2005”e katılımı için son başvuru tarihi 22 Ağustos 2005'e uzatıldı.

yapi.com.tr
Mimar Adayları İş Başına !

ürkiye’de mimarlık alanında eğitim veren tüm üniversitelerden en iyi diploma projelerini seçmek üzere düzenlenen “ARCHIPRIX Türkiye 2005”in bu yıl 10.'su düzenleniyor. Genç mimar adaylarının ÇİMSA sponsorluğundaki “ARCHIPRIX Türkiye 2005”e katılımı için son başvuru tarihi 22 Ağustos 2005'e uzatıldı.

Türkiye’deki tüm mimarlık okullarını ortak bir platformda buluşturarak yapıcı bir rekabet ortamı yaratan ve mimar adaylarının ufkunu genişleten ARCHIPRIX Yarışması, bugüne kadar 21 üniversiteden 472 öğrenciyi biraraya getirdi. ARCHIPRIX Yarışması’nın bir diğer özelliği ise 1996’dan bugüne kadar ödül alan 70 genç mimarın, mesleki başarılarına ulaşmaları yolundaki ilk adımı temsil ediyor olması.

ARCHIPRIX Yarışması, Doğan Hasol, Şevki Vanlı, Hülya Yürekli ve Ferhan Yürekli’nin kuruculuğunda, bu yıl Türkiye’de 10. kez gerçekleştirilecek. ARCHIPRIX-Türkiye Grubu yönetiminde, Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı’nca, Çimsa A.Ş ana sponsorluğunda düzenlenen ARCHIPRIX-Türkiye Yarışması’na, 22 Ağustos 2005, saat 17.00’ye kadar proje teslim edilebilecek.

Doğan Hasol, Şevki Vanlı, Danyal Çiper, İhsan Duygulu, Cumhur Keskinok, Semra Teber ve Affan Yatman’dan oluşan ARCHIPRIX– Türkiye 2005 seçici kurulunda, Faruk Şahin ve İzzet Fikirlier de yedek üye olarak yer alıyor.

ARCHIPRIX – Türkiye 2005’in biraraya getirdiği genç yetenekli mimarlar, bu yıl ödüllerini, Aralık ayında, Ankara’da düzenlenecek ödül töreninde alacaklar. Ayrıca yarışmaya katılan mimarların projeleri biraraya getirilerek oluşturulan yarışma kataloğu da Yapı Yayın tarafından hazırlanarak yine Aralık ayında ilgililerin beğenisine sunulacak.

2004–2005 akademik yılı, Şubat ya da Haziran dönemine ait bitirme ödevleri ile katılınabilen yarışma için başvuru formları, okulların Mimarlık Bölüm Başkanlıkları’ndan veya www.archiprix-tr.com adresinden elde edilebilir.

Archiprix 2005 Akademik Yılı Ödülleri
1. Ödül "Çimsa Beyaz Çimento Ödülü" 2.250.YTLÇimsa Özel Ödülü "Mimaride Beyaz Çimento Uygulamaları İspanya Gezisi" Nemetschek-FGA Mimarlık Ödülü:"Allplan Mimari Cad Sistemi"
2.Ödül 1.750.YTLÇimsa Özel Ödülü "Mimaride Beyaz Çimento Uygulamaları İspanya Gezisi"
3.Ödül 1.500.YTLÇimsa Özel Ödülü "Mimaride Beyaz Çimento Uygulamaları İspanya Gezisi"
Mansiyon 1.250YTL (Her Biri)

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
http://www.archiprix-tr.com/

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/mimar-adaylari-is-basina-_24590.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!