Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nin Düzenlediği Karikatür Yarışması Sonuçlandı

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Karikatürcüler Derneği Denizli Temsilciliği'nin de katkılarıyla, sonuçları 1-10 Nisan 2005 Mimar Sinan'ı Anma Günlerinde açıklanmak üzere Ulusal bir Karikatür Yarışması düzenlemişti.

yapi.com.tr
Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nin Düzenlediği Karikatür Yarışması Sonuçlandı

MMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Karikatürcüler Derneği Denizli Temsilciliği'nin de katkılarıyla, sonuçları 1-10 Nisan 2005 Mimar Sinan'ı Anma Günlerinde açıklanmak üzere Ulusal bir Karikatür Yarışması düzenlemişti. "Dikkat! Çevreniz Kuşatıldı!" konulu karikatür yarışmasına tüm Türkiye'den 146 karikatürist, 244 karikatür ile katıldı.

Yarışmaya gönderilen karikatürler, ünlü karikatür sanatçısı Tonguç Yaşar'ın başkanlığını yaptığı, Karikatürist Eray Özbek, Mizah Yazarı Ahmet Önel, Karikatürist Mehmet Selçuk ve Şube Başkanı mimar Süleyman Boz'dan oluşan 5 kişilik jüri tarafından 2.4.2005 tarihinde değerlendirmeye ve seçkiye tabi tutuldu.

Jürinin tam gün süren ve tartışmalı geçen değerlendirme çalışmalarından sonra , yarışmaya İzmir'den katılan Ömer Çam'ın karikatürü birinciliğe değer görüldü. Yarışmada ödül alan karikatürler aşağıdadır:

DERECEYE GİREN KARİKATÜRLER:
1. lik Ödülü : ÖMER ÇAM
2. lik ödülü : UĞUR PAMUK
3. lük ödülü : CEMALETTİN GÜZELOĞLU

MANSİYONLAR:
1. MUSA GÜMÜŞ
2. SADIK PALA
3. ZARİFE TUĞÇE USLU

ÖZEL ÖDÜLLER:
1. AHMET ÖZTÜRKLEVENT
2. OĞUZ GELAL
3. OĞUZ GÜREL
4. BURAK İLHAN
5. BÜNYAMİN BAŞLAR
6. ELSİN ALTIN

Yarışmada birinciye 1 500.- YTL, ikinciye 1 000.-YTL, üçüncüye 750 YTL, Mansiyonlara 500'er YTL ödül verilecektir. Ayrıca özel ödül alan 6 adet karikatüriste de çeşitli ödüller verilecektir.

SPONSOR kuruluşların da katkıları ile, 15 Nisan 2005 tarihinde Mimarlar Odası Şubesinde bir ödül töreni ile ödüller verilecek ve yarışmada dereceye giren karikatürlerle birlikte sergilenmeye değer görülen 60 karikatür odamız salonunda sergilenecektir.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/mimarlar-odasi-denizli-subesinin-duzenledigi-karikatur-yarismasi-sonuclandi_25233.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!