Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Novartis Fotoğraf Yarışması

Novartis, doktordan hemşireye, hastabakıcıdan ebeye kadar tüm sağlık personelinin, hasta ile birlikteliğinden oluşan “gözlerdeki pırıltıyı” ölümsüz

NTV-MSNBC
Novartis Fotoğraf Yarışması

b>Novartis, doktordan hemşireye, hastabakıcıdan ebeye kadar tüm sağlık personelinin, hasta ile birlikteliğinden oluşan “gözlerdeki pırıltıyı” ölümsüzleştirmek amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.
Gözlerdeki Pırıltı İçin’ başlıklı yarışmada dereceye girenler, Ara Güler, İlyas Göçmen, İzzet Keribar, Orhan Cem Çetin ve Selim Güneş’in bulunduğu seçici kurul tarafından belirlenecek. Gözlerdeki pırıltıyı en güzel şekilde yansıtanlar arasından birinci 6 milyar, ikinci 4,5 milyar, üçüncü ise 3 milyar TL ile ödüllendirilecek, 3 kişiye de 1’er milyar TL mansiyon verilecek.
İlaç firması Novartis “Gözlerdeki Pırıltı İçin” isimli yarışmasında, metropollerden ücra köylere kadar ülkemizin dört bir yanında insanlara “hayat ışığı” sunan bütün sağlık personelinin gözlerindeki bilgi ve inançla, hastaların gözlerindeki güven ve umut “pırıltısı”nı fotoğraflarla belgelemek istiyor.

KATILIM ŞARTLARI
Tüm Türkiye’de her yaştan katılımcıya açık olan yarışmaya, 20x30 ebatlarında siyah-beyaz ve renkli baskı veya hem siyah-beyaz hem renkli baskı karışık olarak, bir kişi en fazla 4 adet fotoğrafla katılabilecek. Fotoğrafların, paspartusuz ve hiçbir malzemeye yapıştırılmamış olması gerekiyor.
Yarışmada dereceye girenler, değerli fotoğraf sanatçıları Ara Güler, İlyas Göçmen, İzzet Keribar, Orhan Cem Çetin ve Selim Güneş’in bulunduğu seçici kurul tarafından belirlenecek. Gözlerdeki pırıltıyı en güzel şekilde yansıtanlar arasından birinci 6 milyar, ikinci 4,5 milyar, üçüncü ise 3 milyar TL ile ödüllendirilecek, 3 kişiye de 1’er milyar TL mansiyon verilecek.

SON BAŞVURU 7 EKİM
Katılımcıların çektikleri fotoğrafları, ad-soyad, adres, telefon numarası ve e-mail adresi belirterek en geç 7 Ekim 2002 tarihine kadar, Novartis Ürünleri Kurumsal İletişim Bölümü, Barbaros Bulvarı, No: 83, 80690 Beşiktaş/İstanbul adresine posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekiyor. Daha fazla bilgi 0212 326 91 00 nolu telefondan alınabilir.

DERECEYE GİRENLER SERGİLENECEK
Dereceye giren eserler Novartis arşivine alınacak ve sergilemeye değer bulunan tüm fotoğraflar, 1 yıl boyunca Türkiye’nin farklı illerinde sergilenecek, diğer fotoğraflar ise, 27 Aralık 2002 tarihinden itibaren sahiplerine geri gönderilecek.
Ayrıntılı bilgi için:
Medya Evi Halkla İlişkiler / Arzu Bakır
Tel: 0212 274 56 68 / Fax: 0212 274 28 92

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/novartis-fotograf-yarismasi_1519.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!