Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Ofisini Tasarımınla Konuştur”

Ofis Tekin Exclusive tarafından düzenlenen ve sıra dışı çalışma mekanları yaratacak genç yeteneklerin arandığı 'Ofisini Tasarımınla Konuştur' yarışmasında başvurular başladı.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

“Ofisini Tasarımınla Konuştur” “Ofisini Tasarımınla Konuştur”
SON BAŞVURU TARİHİ 15 Ekim 2014
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 29 Ekim 2014
DÜZENLEYEN

Ofis Tekin Exclusive

OKUL-ÖĞRENCİ / PROFESYONEL Okul-Öğrenci
E-POSTA

info@ofistekin.com

+ Ajandama Ekle

Başkent Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan Tepecik başkanlığında oluşturulan jüride, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Umut Şumnu, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Ferhat Dorkip, Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin ve RPR Medya AŞ Perakende Sektör Temsilcisi Tuğçe Özkuş bulunuyor.

Ofis Tekin Exclusive, tasarıma ilgi duyan üniversite öğrencilerini hızla gelişen ofis mobilya sektörüne girmeye teşvik etmeyi amaçladığı yarışmayla; herhangi bir bölüm ve üniversite ayrımı yapmaksızın, sektöre yeni tasarımcılar kazandırmayı hedefliyor. Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yarışmanın tüm üniversite öğrencilerine açık olduğunu belirterek, “Yarışmamızda herhangi bir üniversite ya da bölüm ayrımı bulunmuyor. Amacımız tasarımcı gençlere fırsat vererek, sektöre kazandırmak. İnanıyorum ki bu yarışmayla birlikte bir çok genç yeteneği keşfedeceğiz” dedi.

Ödüller

Yarışmada birinci seçilen yarışmacının tasarımı, Ofis Tekin Exclusive tarafından üretilerek satışından elde edilen ücretin belirli kısmı tasarımcıya aktarılacak. Yarışmada ikinci seçilen tasarımcı, sektörle ilgili yurt içi fuara götürülüp masrafları Ofis Tekin Exclusive tarafından karşılanırken; üçüncü seçilen tasarımcı ise Ofis Tekin Exclusive’de ücretli staj hakkı elde edecek. İlk 3’e giren tüm yarışmacılara istihdam garantisinin verildiği yarışma, 15 Ekim’de sona eriyor.

Sonuçların 29 Ekim’de açıklanacağı yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılar, tasarımlarını info@ofistekin.com adresine gönderebilirler.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/ofisini-tasariminla-konustur_119873.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!