Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Plazma TV Odası Tasarladılar Kazandılar

Maison Française Dergisi, Koleksiyon Mobilya ve Digicom’un birlikte düzenlediği Plazma TV’li oda tasarlama yarışması sonuçlandı.

Hürriyet
Plazma TV Odası Tasarladılar Kazandılar

aison Française Dergisi, Koleksiyon Mobilya ve Digicom’un birlikte düzenlediği Plazma TV’li oda tasarlama yarışması sonuçlandı.

135 kişinin başvurduğu yarışmanın jüri üyeleri sırasıyla şöyleydi: Ali Bakova (Endüstriyel Tasarımcı), Ali Doruk (İç Mimar), Can Yalman (Endüstriyel Tasarımcı), Gülderen Bilgili (Digicom Başkan Yardımcısı), Hasan Çalışlar (Y. Mimar), Koray Malhan (Koleksiyon Mobilya), Nazlı Gönensay (Y. Mimar), Senem Onur (MSÜ İç Mimarlık Bölümü Yard. Doçent), Yasemin Aksoy (Maison Française Yayın Yönetmeni). Yarışmacılardan, bir plazma televizyonun etrafında, 5 metre çap içerisinde, özgün, yaratıcı ve hayata geçirilebilir bir mekan tasarlamaları istenmişti. En az bir, isterlerse daha fazla ünite (TV ünitesi, oturma ünitesi, raf sistemi vs.) tasarlayabileceklerdi. Yarışmacılara ödülleri 14 Haziran gecesinde verilecek.

BİRİNCİ

Erol Kaya (32) Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nü ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nü bitirmiş, kendi mimarlık şirketini kurmuş. ‘Birinci olursam tasarladığım oda üretilip bana verilecekti. Bu yüzden nasıl bir mekanda TV izlemek istiyorsam onu ürettim’ diyor. Tasarladığı odada sarı renkler hakim.

İKİNCİ

Ahmet Kılıç (22) Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi. Tasarımında plazma TV, koltuk etrafında 360 derece dönüyor. ‘Her koltukta surround ses sistemi ve yüksek volümlü sahnelerde devreye giren vibrasyon efekti var’ diyor.

ÜÇÜNCÜ

Özge Ertoptamış (25) ODTÜ Mimarlık mezunu. ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı’nda master yapmış. Projesine Mood’s adını vermiş. Plazma TV, kütüphanenin içinde. Ancak istendiği zaman çekilip çıkarılıyor ve başka bir yere konulabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/plazma-tv-odasi-tasarladilar-kazandilar_28010.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!