Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sign Of The City Awards 2017

Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasına başvurular başladı. 5 ana kategori ve 24 ödülde finale kalmak için yarışacak projeler, 3 aşamalı değerlendirme süreci sonunda belirlenecek.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Sign Of The City Awards 2017 Sign Of The City Awards 2017
SON BAŞVURU TARİHİ 25 Ağustos 2017
DÜZENLEYEN

Hürriyet’in öncülüğünde, Lineadecor proje ortaklığında

WEB ADRESİ

www.signofthecity.com

+ Ajandama Ekle

Hürriyet’in öncülüğünde ve Lineadecor proje ortaklığında gerçekleştirilecek olan Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasının dördüncüsü için başvurular başladı. Kasım ayında gerçekleşecek ödül töreninin başvuruları 19 Haziran - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yarışmaya 01.01.2012 – 11.08.2017 tarihleri arasında tamamlanmış ya da yapım aşamasında olan projeler aday olabilecek. Türk tasarımcı, müteahhit ve geliştiricilerin yurt dışındaki projeleri de yarışmaya katılabilecek. 5 ana kategorideki 24 ödül başlığı için de başvuru kabul edilecek. Yılın Fark Yaratanı kategorisi için başvuru alınmayacak, adaylar sektörün önde gelen isimlerinden ve akademisyenlerden oluşan jüri tarafından belirlenecek.

4 yeni ödül kategorisi
Sektörün talebi ve ihtiyaçlarıyla kendini yenileyen SOTCA kapsamına bu yıl 4 yeni ödül başlığı da eklendi. Doğal ve kültürel mirası yenilemeye, yeniden geliştirmeye yönelik koruma ve uygulama projelerine verilecek olan ‘Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma Projesi’ ödülü bunlardan ilki oldu. Projelerin, üretimi, pazarlama süreçleri ve yönetim tekniklerinin değerlendirileceği ‘En İyi Gayrimenkul Yönetimi’ ödülü de listedeki yerini aldı. Türkiye’nin gelişimine ve ekonomisine katkıda bulunan köprü, baraj, havaalanı, liman gibi projelerin değerlendirileceği ‘En İyi Ulaştırma ve Altyapı Projesi’ de bu senenin ses getiren ödüllerinden biri olması bekleniyor. Turizm yatırımlarını ve projelerini değerlendirecek olan ‘En İyi Hizmet Yapıları’ ödülü de gayrimenkul ve turizm sektörünü birleştiren bir kategori olarak dikkati çekiyor.

 

Jüriye projeleri sunma imkanı
Sign Of The City Awards değerlendirmeleri ve seçim işlemi 3 aşamada tamamlanacak. Başvuru tamamlandıktan sonra, başvuruların tam ve eksiksiz olduğu ve kategori kriterlerine uygunluğu Sign of the City Awards stratejik ortağı EY tarafından değerlendirilecek ve teknik eleme gerçekleştirilecek. Teknik elemeyi geçen projeler arasında, alanlarında uzman olan jüri üyeleri tarafından 1.aşama değerlendirmesi yapılacak ve finale kalacak, her kategoriden 5 aday belirlenecek. Finale kalan 5 proje, son olarak bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulacak. Her proje; jürinin belirleyeceği soruları cevaplayacak 3 dakikalık bir sunum hazırlayacak. Sunum sonunda proje yetkilisi 5 dakikalık bir görüşmeyle, projeyi jüriye yüz yüze anlatma fırsatı bulacak. Değerlendirme sonucunda her kategoriden bir proje Sign of the City olmaya hak kazanacak. Sign of the City Awards’a katılacak markalar, yarışma başvurularını http://www.signofthecity.com/ web sitesinden yapabilecek. Aynı zamanda internet sitesinden katılım koşulları, bu yılki kategorilerin detayları ve duyuruları da başvuru tarihinden itibaren takip edilebilecek.



SotCA 2017 Kategorileri
•  En iyi Konut Projeleri Kategorisi
En İyi Konut
En İyi Çok Katlı Konut
En İyi Müstakil Konut
En İyi Rezidans

•  En İyi Ticari Projeler Kategorisi
En İyi Ofis
En İyi Yerel Merkezli AVM
En İyi Bölgesel Merkezli AVM
En İyi Endüstriyel / Lojistik Yapı
En İyi Karma Kullanımlı Proje

•  En İyi Hizmet Yapıları Kategorisi
En İyi Sağlık Binası
En İyi Eğitim Binası / Kampüsü
En İyi Sosyo Kültürel Yapı
En İyi Turizm / Hizmet Yapıları
En İyi Ulaşım Hizmetleri / Altyapı Projesi

•  Kent ve Mimarlık Kategorisi
En İyi Mimari Tasarım (Kamu)
En İyi Mimari Tasarım ( Özel Sektör )
Genç Mimar Teşvik
En İyi Kentsel Tasarım
En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi
En Yeşil Bina
En İyi Kültürel ve Doğal Mirası Koruma/Yaşatma Projesi

•  Diğer Kategoriler
En İyi Pazarlama Kampanyası
En İyi Gayrimenkul Yönetimi
En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi
Yılın Fark Yaratan

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/sign-of-the-city-awards-2017_159719.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!