Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Flora Expo Antalya Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı

Flora Expo Antalya Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı, 21 - 24 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

Flora Expo Antalya Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 21 Eylül 2022
BİTİŞ TARİHİ: 24 Eylül 2022
YER: Anfaş Antalya Fuar ve Kongre Merkezi
DÜZENLEYEN:

Hyf Fuarcılık A.Ş.

WEB ADRESİ:

floraexpoantalya.com

+ Ajandama Ekle

Hyf Fuarcılık A.Ş. tarafından 22-25 Eylül 2021 tarihleri arasında Antalya’da 1. sini düzenlenen Flora Expo Antalya Fuarı; ülkemizin birçok üretim bölgesinden 100’ün üzerinde sektörün öncü firmalarını bir araya getirmiştir. Katılımcı firmalar iklim değişikliğine uygun, sıcak ve soğuk iklime dayanıklı dış mekân süs bitkileri, çalı bitkileri, tropik ağaçlar, iç mekan süs bitkileri, mevsimlik bitkiler ve üretimde kullanılan her türlü materyalleri; başta Türkiye olmak üzere 23 ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilere sunmuşlardır. Hedef İhracat ilkesiyle başlanan çalışmalar sonucunda, Flora Expo Antalya 2021; A.B.D, Almanya, İngiltere, İtalya, Hollanda, İzlanda, İsveç, Sırbistan, Bosna Hersek, Slovenya, Kosova, Kıbrıs, Ürdün, Umman, Azerbaycan, Libya, Irak, İran, Kuveyt, Lübnan, Filistin, Bahreyn ve Cezayir ‘den profesyonel ziyaretçileri ağırlamıştır.

Flora Expo Antalya Fuarı, yurt içinden gelen kamu kuruluşları, belediyelerin İlgili birimleri, peyzaj mimarları, inşaat firmaları, oteller, üniversitelerin yapı işleri daire başkanlıkları ve yapı marketler gibi potansiyel alıcılar ile sektör temsilcilerini bir araya getirmiştir. 2. Flora Expo Antalya Fuarı 21-24 Eylül 2022 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’ndebüyüyerek katılımcı ve ziyaretçileri ile tekrar buluşacaktır.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/flora-expo-antalya-sus-bitkileri-peyzaj-bahcecilik-ve-uretim-teknolojileri-fuari_191743.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!