Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.


BÖLÜM SPONSORU

2023 Işıklar Tuğla Ödülleri’nin Sahipleri Belli Oldu

Türkiye’de ve dünyada tuğla kullanımının yaratıcı ve iyi detaylandırılmış uygulamalarını ortaya koyan projeleri ödüllendirmenin yanı sıra buradan elde edilecek bilgi birikimini ve deneyimleri paylaşmayı amaçlayan "Işıklar Tuğla Ödülleri 2023” programının ikinci döngüsünde ödüle değer görülen projeler belli oldu.

yapi.com.tr

Ödüller

2023 Işıklar Tuğla Ödülleri’nin Sahipleri Belli Oldu 2023 Işıklar Tuğla Ödülleri’nin Sahipleri Belli Oldu

Son 10 yıl içinde tamamlanarak kullanıma açılmış; tuğla kullanımının yaratıcı ve iyi detaylandırılmış uygulamalarını ortaya koyan projelerin arşivini oluşturmak amacıyla Yapı Medya İletişim organizasyonu ile iki yılda bir düzenlenen Işıklar Tuğla Ödülleri 2023 ödül programında Işıklar Tuğla’nın geniş ürün yelpazesi ile geliştirilebilecek, sürdürülebilirlik ve kültürel bağlamda tasarıma artı değer katan yenilikçi yaklaşımlar destekleniyor. 

Alışılmışın dışında, Işıklar Tuğla ürünlerini kullanarak yeni tasarım yaklaşımları geliştiren, daha yaratıcı ve ilginç geometrilerle fark yaratan uygulamaları ortaya koyan, geleneksel yapı malzemesinin güncel kullanımlarının araştırılması ve geliştirilmesi adına jüri tarafından 5 proje jüri tarafından eşdeğer ödüle değer görüldü. Jüri bu sene; Prof. Dr. Seden Acun Özgünler (İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi), Doç. Dr. Ümit Turgay Arpacıoğlu (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi), Kerem Erginoğlu (Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık Kurucu Ortağı), Prof. Dr. Hüseyin L. Kahvecioğlu (İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi) ve Dürrin Süer'den (M+D Mimarlık Kurucu Ortağı) oluşuyordu.

Işıklar Tuğla Ödülleri 2023; Ödüle Değer Görülen Projeler

Pneuma - Hera Büyüktaşçıyan


31/23 - rggA Mimarlık A.Ş.

 

Çamlıca Palet Türk Müziği İlkokulu ve Ortaokul - Mi’Mar Mimarlık 


Ermiş Konutları - CM Mimarlık


Longosphere Glamping - Yazgan Tasarım Mimarlık

Projeler hakkında ayrıntılı bilgiye ve jüri değerlendirme tutanağına www.isiklartuglaodulleri.com adresinden ulaşabilirsiniz.


http://www.yapi.com.tr/yarismalar/2023-isiklar-tugla-odullerinin-sahipleri-belli-oldu_198448.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!