Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy ile Bakırköy'de

Her blokta 107 dairenin yer aldığı 15 katlı 3 bloktan oluşan Selenium Ataköy görücüye çıktı. Aşçıoğlu Grubu'nun Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonraki yeni projeleri olan ve toplam 74 bin metrekare inşaat alanına sahip Selenium Ataköy'ün 24 ay sonra tamamlanması hedefleniyor.

yapi.com.tr
Aşçıoğlu Selenium Ataköy ile Bakırköy'de

Satışlarına Nisan ayında başlanan Selenium Ataköy'de, Haziran 2014 itibariyle kat karşılığı Aşçıoğlu Grubu’na ait olan 160 daireden 81’i satılmış bulunuyor. Yatırım değeri 130 milyon dolar olan projede, satış rakamı daire tipine ve konumuna göre değişkenlik göstermekle birlikte, metrekare birim fiyatları 6 bin 250 TL’den başlıyor. 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projede, 8 bin metrekare de ticari alan bulunuyor. Uras-Dilekçi Mimarlık tarafından projelendirilen elips formundaki Selenium Ataköy’ün blok ortalarında yer alan galeri boşluğu, aynı zamanda sanat ve peyzaj alanı olarak da kullanılacak.

Proje satış ofisinde gerçekleştirilen basın lansmanında konuşan Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, sadece Türkiye'de değil, dünyada da en kaliteli rezidans üreten firmaların başında geldiklerine vurgu yaparak; bundan sonra da yatırımcısına kazandıran kaliteli projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. 'Çok bakir bir bölge' olarak tanımladığı Bakırköy ve çevresinin daha önce Aşçıoğlu Grubu'nun girmediği bir bölge olduğuna işaret eden Aşçıoğlu, Selenium Ataköy projesiyle birlikte önümüzdeki dönemde özellikle odaklanacakları lokasyonlardan biri olacağını açıkladı. Selenium Ataköy için, "Kaliteli, iyi bir konsept proje olacak; İstanbul'a değer katacağına inanıyoruz" diyen Aşçıoğlu, Uras-Dilekçi Mimarlık imzasını taşıyan konsept tasarımın bir yarışma ile elde edildiğini anımsattı.

Foto: İrfan, Yaşar ve Cenk Aşçıoğlu

Toplantıda, 'mesleğe' yönelik endişelerini de dile getiren Aşçıoğlu, şunları söyledi:

"Gittiğiniz kuaförün bile o işi yapabilmek için bir gelgesi var; ancak canınızı emanet ettiğiniz müteahhidin bir belgesi yok. Çeşitli dönemlerde moda olan işler vardır; inşaat sektörü de şimdi öyle. Oysa sonradan inşaatçı olunmaz. Bu meslek, her isteyenin para kazanmak için yapacağı bir iş değil. Hele şu dönem böyle yapılamsı, ülkeye nankörlüktür. Vatanperverlikle, ülke insanı için proje üretilmeli. Eskiden 3-5 katlı binalar yapıyorduk, onları yıkmak ve yeniden yapmak kolaydı; ancak şimdi yaptığımız binalar öyle değil. Bu yaptığımız projeler, asırlık binalar; kaliteli olmak zorunda".

http://www.yapi.com.tr/haberler/ascioglu-selenium-atakoy-ile-bakirkoyde_120746.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!