Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Eczacıbaşı Karo Üretiminde Avrupa Yatırımlarını Güçlendiriyor

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Almanya’nın Merzig ve Fransa’nın La Ferté Gaucher şehirlerindeki tesislerine yeni hat sonu rektifikasyon ve dijital baskı makineleri için 10 milyon Avro yatırım yaptı. Yatırımlarla, tesislerde yüzde 15 verimlilik artışı hedefleniyor.

yapi.com.tr
Eczacıbaşı Karo Üretiminde Avrupa Yatırımlarını Güçlendiriyor

Avrupa’daki lojistik merkezlerini aynı çatı altında toplayan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, karo seramik ürünlerinde tek noktadan sevkiyat gerçekleştirerek, müşterisi açısından verimliliği artıran bir model sunacak. Yeni yatırım planları çerçevesinde, Engers’in Neuwied’deki üretimi, Grubun diğer tesislerine aktarılacak; Neuwied, pazarlama-satış, müşteri hizmetleri, marka yönetimi ve ürün geliştirme konularında merkez üssü haline getirilecek.

Yeni yatırımlar konusunda bilgi veren Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Zeki Şafak Ozan; “Almanya’nın karo seramik sektöründe pazar payında ikinci olan Karo Grubumuz, Avrupa’da güçlü bir konumda. Sahip olduğumuz pazar payı ve marka değeriyle, değişen piyasa koşullarına adapte olmak ve rekabet avantajı sağlamak üzere yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Müşteri taleplerini hızlı karşılama, modern üretim, güçlü dijital altyapı ve dağıtım sürecini geliştirme hedeflerine odaklanan çalışmalarımızla, hız ve sinerji sağlıyoruz. Bu yılın ilk yarısında gerçekleştireceğimiz 4 milyon Avroluk yatırım tamamlandığında, Avrupa’daki üretim kapasitemiz 6,5 milyon m2’ye ulaşacak” dedi.

Grup, merkezi lojistik ve sipariş üssünün yanısıra yeni yatırımlarıyla, Almanya' daki güçlü konumunu liderliğe taşımayı hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eczacibasi-karo-uretiminde-avrupa-yatirimlarini-guclendiriyor_130298.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!