Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İPYD İkili İş Görüşmeleri: “Yapı Sektörü Buluşması” Gerçekleşti

Yapı Medya İletişim ve İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) işbirliği ile düzenlenen "İPYD İkili İş Görüşmeleri" 23 Kasım 2022 Çarşamba günü İstanbul Deniz Müzesi’nde gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
İPYD İkili İş Görüşmeleri: “Yapı Sektörü Buluşması” Gerçekleşti

İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) üyeleri ile yapı sektörü profesyonelleri Yapı Medya İletişim’in organize ettiği “İPYD İkili İş Görüşmeleri”nde bir araya geldi. 23 Kasım 2022 Çarşamba günü İstanbul Deniz Müzesi’nde ilki gerçekleştirilen İPYD İkili İş Görüşmeleri’nin teması “Yapı Sektörü Buluşması” olarak belirlendi.

Açılış konuşmasını İPYD Yönetim Kurulu Başkanı Selcan Gürsu’nun yaptığı etkinliğe katılan İPYD üyelerinden; Acıbadem Proje, Kalyon İnşaat, İşte Proje, Metal Yapı, Hitachi Energy, Muum Mimarlık, Mühendis AŞ, Optimal Proje, Sigma Mühendislik, TE Mühendislik, Yapı Merkezi, Turner Construction, Entegre Proje ve Tepe İnşaat firmaları, yapı sektöründen Axalta Boya, Berk Laminat, Code Design, Fakro Çatı Pencereleri, Işıklar Tuğla, Kalekim, Papatya, Reynaers Alüminyum, Ricoh Türkiye, Şişecam ve Ytong firmaları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak birebir toplantı yapma imkânı buldular.

Yapı malzemesi üreticisi firmaların, yeni ve yenilikçi ürünlerini birebir ilgili kişilere anlattıkları ikili iş görüşmelerinde; İPYD üyesi firmalar yapı sektörü profesyonelleriyle devam eden ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeleriyle ilgili ne gibi işbirlikleri yapabileceklerini konuşma fırsatı buldular.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ipyd-ikili-is-gorusmeleri-yapi-sektoru-bulusmasi-gerceklesti_193472.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!