Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İşkencedere Vadisi'nde Bilirkişi Keşfi

Rize'nin İkizdere ilçesi İşkencedere Vadisi'nde taş ocağında yapılacak olan ikinci bilirkişi incelemesine davacı köylüler ve avukatları ile CHP'li vekiller alınmadı. Taş ocağı alanına girişte bekletilen davacı taraf, yaklaşık yarım saat sonra mahkeme hakimini ikna ederek içeri girmeyi başardı.

yapi.com.tr
İşkencedere Vadisi'nde Bilirkişi Keşfi

İşkencedere Vadisi’nde Cengiz İnşaat tarafından yapılan taş ocağında gerçekleştirilecek bilirkişi incelemesi öncesinde tartışma çıktı. Taş ocağı girişinde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, davacılar ve avukatları ile CHP MYK üyesi, Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervetoğlu'nun da aralarında bulunduğu grubun içeriye girmesine izin vermedi.

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre; davacı avukatlarından Yakup Okumuşoğlu, taş ocağı alanının resmî olarak şu an mahkeme alanı olduğunu belirterek, “İstiyorlar ki buradaki rezaleti kimse görmesin. Bütün mesele bu. Bırakın bu rezaleti bütün dünya görsün. Burada bir rezalet var. O rezaleti 3 tane bilirkişi bir tane hakim görmekle olmuyor, bütün herkes görecek. Mahkeme davacı avukatını bile beklemiyor. Nereye gittikleri belli değil” diyerek tepki gösterdi.

Yaklaşık yarım saat kapıda bekletilen davacılar ve vekiller mahkeme hakimi ile görüşüp ikna ederek taş ocağı alanına girmeyi başardı. Vadideki taş ocağında bilirkişi heyeti incelemesinin devam ettiği belirtildi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iskencedere-vadisinde-bilirkisi-kesfi_198523.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!