Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Systemair Türkiye’nin Yeni İş Geliştirme Direktörü Tamer Şenyuva Oldu

Türkiye iklimlendirme ve havalandırma sektöründe öncü çözümler gerçekleştiren Systemair Türkiye’nin iş geliştirme direktörü olarak Tamer Şenyuva atandı.

yapi.com.tr
Systemair Türkiye’nin Yeni İş Geliştirme Direktörü Tamer Şenyuva Oldu

Yaşam alanlarına yönelik taze hava sağlama misyonunu sektörünün yeniliklerine hızlıca adapte olarak gerçekleştiren Systemair Türkiye, şirket değerlerinin en önemli kaynağını oluşturan insan gücüne yeni bir isim ekledi. Bu kapsamda Systemair Türkiye iş geliştirme direktörlüğü görevine sektörün deneyimli ismi Tamer Şenyuva getirildi. Systemair’deki  görevine kısa süre önce başlayan Şenyuva, şirketin inovasyon ve teknoloji odaklı vizyonunu güçlendirecek iş geliştirme  süreçlerinden sorumlu olacak.

1989 yılında ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Tamer Şenyuva, kariyerine Alarko Carrier firmasında Teknik Destek Mühendisi olarak başladı. Alarko Carrier’de 35 yıllık kariyeri boyunca Teknik Destek Şefi, Satış Müdürü pozisyonlarında çalıştı. Şenyuva, Systemair Türkiye’ye katılmadan önce 2019 yılından beri Alarko Carrier şirketinde Satış Direktörlüğü görevini yürütüyordu. Sektör ile ilgili birçok sivil toplum örgütünde görev alan Şenyuva, dört dönem Türk Tesisat Mühendisleri Derneği’nin (TTMD)  yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.

 

*

Systemair ve Systemair Türkiye Hakkında:

Gerald Engström tarafından 1974 yılında İsveç’te kurulan global iklimlendirme devi Systemair, dünya çapında başta klima santralleri olmak üzere fanlar, hava dağıtım ekipmanları, hava perdeleri ve soğutma ürünleri alanında üretim yapmaktadır. Avrupa, Kuzey Amerika, Ortadoğu, Asya, Avusturalya ve Afrika olmak üzere toplam 52 ülkede faaliyet gösteren Systemair’in 29 fabrikası bulunup küresel çapta yaklaşık 6 bin 600 kişiye istihdam sağlamaktadır. Global iklimlendirme devi Systemair, ismini faaliyet alanı olan Havalandırma, Soğutma ve Klima kelimelerinden alan Türk firma HSK’nin yüzde 90 hissesini 2012 yılında satın aldı. Fabrikalar, alışveriş merkezleri, havalimanları, şehir hastaneleri, acil durum hastaneleri, endüstriyel tesisler gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan klima santralleri sektöründe Türkiye pazarını domine eden Systemair; ofisler, fabrikalar, hastaneler, okullar, AVM’ler gibi toplu alanlara yaptığı yatırımlarla pazarın en çok talep gören firmaları arasında yer almaktadır. Özellikle de son zamanlarda veri merkezi soğutma çözümleriyle globalde adından söz ettiren Systemair, yaptığı yatırımlarla dünyadaki veri merkezi soğutma çözümlerine yeni bir soluk getirmeyi hedeflemektedir. Systemair’in, Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde 2018 yılında yaklaşık 28 bin metrekare alan üzerinde kurduğu fabrikası, Türkiye’nin “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik” anlamına gelen LEED Gold Sertifikası’na sahip ilk klima santrali fabrikası unvanına sahiptir. Temel misyonu “mekânların iç hava kalitesini artırıp insanlara temiz hava sağlamak” olan Systemair Türkiye, bu hizmeti sunduğu tüm cihazlarını Dilovası’ndaki fabrikasında üretmektedir. Türkiye’de klima santrali pazarını domine eden Systemair, modern fabrikası ile yılda 4 bin 500 adet klima santrali üretebilecek kapasiteye sahiptir. Ürünlerini 25’ten fazla ülkeye ihraç eden Systemair Türkiye, aynı zamanda şirketin global arenada 9 teknik merkezinden biri olarak yeniliklere öncülük etmektedir. Avrupa’nın en son teknolojiye sahip Veri Merkezi Test Laboratuvarı 365 Performance Center’ı da bünyesinde bulunduran Systemair Türkiye, fabrikası içinde hayata geçirdiği bu merkezle Avrupa’nın en yüksek kapasiteli veri merkezi test laboratuvarı konumunda bulunmaktadır

http://www.yapi.com.tr/haberler/systemair-turkiyenin-yeni-is-gelistirme-direktoru-tamer-senyuva-oldu_204699.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!