Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Dikkat! Tapuda Yeni Dönem

Torunlar GYO, Projelerini Dubai'de Tanıtacak

Torunlar GYO, iki projesi Torun Center ve 5. Levent'i, dünyanın en önemli fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcılara tanıtacak.

yapı.com.tr
  • Torunlar GYO, Projelerini Dubai'de Tanıtacak
  • Torunlar GYO, Projelerini Dubai'de Tanıtacak
  • Torunlar GYO, Projelerini Dubai'de Tanıtacak

Torunlar GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015’e, iki projesiyle katılacak. Dubai World Trade Center’da Hall 2’de 180 m2 stand ile yer alacak olan Torunlar GYO,  Torun Center ve 5. Levent projesini 8-10 Eylül tarihleri arasında Ortadoğu ve Körfez yatırımcılarına tanıtma fırsatını bulacak.


Torun Center, Mimar Emre Arolat tarafından konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı meydanı ile bir karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Mecidiyeköy’de, eski Ali Sami Yen Stadyumu arsasına inşa edilen Torun Center'ın, önünde 10 bin metrekarelik kent meydanı yer alacak. Ofis ve rezidans olmak üzere üç bloktan oluşan Torun Center'ın, zeminden 160 metre yüksekliğinde olan iki konut kulesi toplam 42 kattan, ofis kulesi ise 36 kattan oluşuyor. 241 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede, 69 bin metrekare konut ve 87 bin metrekare ofis ve ticari alan bulunuyor. Kulelerin alt platformunda konumlandırılan bahçe ofisler ise 2 katlı olarak sunuluyor.

5. Levent: İkinci çeyreğin en çok satan konut projesi

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen İstanbul’un yeni semti 5. Levent; 473 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 5. Levent’te 1+1 ila 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor.  Üniversite eğitim alanı, 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite, 2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük bir de korunun yer alacağı 5. Levent'ın birinci etabının yüzde 75’i satıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/torunlar-gyo-projelerini-dubaide-tanitacak_133583.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!