Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Uçak İnmeyen Havaalanına ‘Ulaşım ve Servis Hizmeti’ İhalesi Açıldı

Yapımı için 76 milyon lira harcanan ve aylardır tek bir uçağın dahi inmediği Balıkesir Merkez Havalimanı için Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), 'Ulaşım ve Servis Hizmeti' alım ihalesi açtı.

yapi.com.tr
Uçak İnmeyen Havaalanına ‘Ulaşım ve Servis Hizmeti’ İhalesi Açıldı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), aylardır tek bir uçağın dahi inmediği Balıkesir Merkez Havalimanına personel taşımacılığı için ‘Ulaşım ve Servis Hizmeti’ alım ihalesi açtı. İlanda, 2023-2024 yıllarında, toplam 3 adet minibüs ile toplam 2 bin 728 sefer yapılacağı yer aldı.

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre; Balıkesir Merkez Havalimanı’nın son durumunu değerlendiren CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Burada yapılan plansız, programsız bir yatırım. Balıkesir’in bu kaynaklar ile çözülebilecek bir çok sorunu varken, ne yazık ki çalışmayan bir havaalanına yapılan milyonlarca lira yatırım var. Kentin ihtiyaç duyduğu, yaklaşık 100’e yakın personeli olan bitmiş bir havaalanını çalıştıramayan bir iktidardan bahsediyoruz. Ne yazık ki her yerde olduğu gibi bu konuda da beceriksiz yatırım politikalarının sonucunu halk olarak, vatandaş olarak biz ödüyoruz.” şeklinde konuştu.

DHMİ: Hava yolu şirketleri tercih etmiyor
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, yapımı için 76 milyon lira harcanan ve aylardır tek bir uçağın dâhi inmediği Balıkesir Merkez Havalimanı için 1 milyon 150 bin kw elektrik alımı ihalesi açıldığını gündeme getirmişti. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Aytekin’in bu iddialarına cevaben de, “Hava yolu şirketleri tercih etmiyor.“ ifadelerine yer ver vermişti.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ucak-inmeyen-havaalanina-ulasim-ve-servis-hizmeti-ihalesi-acildi_191861.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!