• İsrail Evleri’nin Tesciline Gerek Olmadığına Dair Kurul...
• EYODER'den İklim Kanunu Çağrısı
• Mimarlar Odası’ndan Orman Yangınları Açıklaması
• “Plansız, Aceleci Yer Seçimleri, Yeni Afetlere Zemin Hazırlıyor”
• Bakanlık, Belediyeye Yangın Uçağı İzni Vermemiş
• ‘Kuş Cenneti’nde Kuraklık Tehdidi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Yıldız Entegre, VarioDor Koleksiyonu
• Ytong Çatı Paneli ile Çatılarda Isıyı Kaybetmeyin
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. »
Muğla'da ve ilçelerinde 9 Ocak'tan itibaren aralıksız devam eden yağışlardan etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışması yürütülüyor. »
Edirne AFAD İl Müdürü Ali Altındal, "Meriç Nehri'nde su 300 metreküpe ulaştığı zaman kanal otomatik devreye giriyor ve yaklaşık 773 metreküp... »
Afet ve Acil Durumlar Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) afetlere ilk müdahale ve ön iyileştirme kapasitesini artırmak için kurulan "Yerel Destek... »
AFAD'dan yapılan açıklamada, Antalya’da iki gündür devam eden fırtına ve yağışın çeşitli olumsuzluklara neden olduğu belirtildi. »
Konya’da yer altı sularının çekilmesi ve toprağın yer altına çökmesiyle meydana gelen obrukların sayısı yapılan son araştırmalara göre 2 bine ulaştı. »
29 Kasım Pazartesi günü İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmir, Edirne başta olmak üzere pek çok ilde şiddetli fırtına etkili oldu. Devam eden... »
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir inşaatın temel kazısı yapıldığı sırada yan binada kayma meydana geldi. Bölgeye gelen AFAD ekipleri tarafından... »
Erzurum'un Köprüköy ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. »
Haberler » Gündem