• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Türkiye’nin yüz ölçümü en küçük, kuş popülasyonu açısından da en yoğun olan tapulu tek lagünü Yalova’nın Altınova ilçesindeki Hersek Lagünü,... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Yalova'nın Altınova ilçesindeki tarihi Çobankale'de 2024 kazı dönemi törenle başladı. »
Türkiye'nin Osmanlı döneminden kalma en küçük ibadethanelerinden olan Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hacı Muratlar Mescidi'nin, yanındaki... »
Altınova'da kazılarla ortaya çıkan eserler hersek lagününde kurulacak olan açık hava deniz fenerleri müzesinde sergilenecek. »
Ayvalık Altınova Mahallesi'nde eski Polisler Sitesi'nin satışının ardından denize 20 metre mesafedeki alanda başlatılan inşaat projesi bitmeye... »
Ayvalık’ın Altınova Mahallesi’ndeki 40 dönüm tarlanın yasaya aykırı olarak parsel parsel satışını Belediye Başkanı Mesut Ergin durdururken,... »
Bir grup vatandaş 1973 yılında Ayvalık'ta denize sıfır arazi alıp kooperatif kurdu. Ancak arsa 1977'de çıkan yasa ile kıyı kenar çizgisi... »
Selçuklu ve Osmanlı döneminin izlerini taşıyan Yalova'nın Altınova ilçesindeki Çobankale'de yürütülen kazı çalışmalarında titizlikle ortaya... »
Altınova ilçesinde denizin yaklaşık 3 metre derinliğinde yer alan yapıya dair Kültür ve Turizm Bakanlığının izniyle başlatılan "Yalova Kıyıları... »
Haberler » Gündem