• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan "2023 Cumhuriyet'in 100. Yılı Anıtı Fikir Projesi Yarışması"nda projelerin son teslim tarihi... »
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni metro hattının projesinin Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu belirterek,... »
801 milyon 288 bin dolar harcanan ve çürümeye terk edilen Ankapark’ın sadece kapısı için, 14 milyon 606 bin 720 dolar harcandığı ortaya çıktı. »
Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesinde yayına aldığı israf sayfasında ilk olarak ANKAPARK için yapılan harcamalara yer verdi.... »
Ankapark’ın tahliyesine yönelik davadan bir kez daha erteleme kararı çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tesisi devralmak için hukuki... »
Ankara’ya katma değer sağlamak ve beyin göçünü engellemek için Ankara Büyükşehir Belediyesi ve TÜGİAD Ankara işbirliğine gidiyor. »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde ranta yol açan kararı yargıya taşıyor. »
Başkent’te çevre kirliliğini azaltmak ve toplu taşımacılıkta bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için harekete geçen EGO Genel Müdürlüğü,... »
Rant iddiaları ve tepkilere rağmen onaylanan ODTÜ yolu, lüks konutların önünden geçecek. “ODTÜ yolu lüks konutlar için mi” sorusu gündemde. »
Yarışmalar » Yarışma Duyuruları