• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
AKP’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu yasa önerisiyle, AVM’ler pazar ve resmi tatil günlerinde kapalı olacak. »
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kent merkezinde bulunan ve son yıllarda atıl vaziyette duran şehrin ilk alışveriş merkezinin... »
A Tasarım Mimarlık'ın Armada Gelişim Projesi, MAPIC 2014 ödülüne değer görülürken, ICSC 2015 Avrupa Alışveriş Merkezi ödüllerinde de finale... »
Çankaya Belediyesi’nin atık ve kâğıt toplama işçilerinin yaşadığı gecekonduların yerine lüks konutlar yapacağı ortaya çıktı. »
Ataköy sahilde tarihi Baruthane binalarının içinde bulunduğu parsel için TOKİ'nin Tapu Kadastro'da hile yaptığı ortaya çıktı! »
Türkiye’nin sağlık alanında öncü kuruluşlarından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi binalarının her tarafı dökülüyor. »
Dünyada çevre karnesi en kötü ülkelerin başında gelen Türkiye’de giderek artan yıkım politikaları gözleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çevirdi. »
60’tan fazla ülkeye asansör ihracatı yapan Hyundai, Türkiye’den de Balkanlara uzanıyor. Firma, Üsküp’te yapımına devam edilen Balkanların... »
Türkiye'de Avrupa ile kıyaslandığında AVM sektöründe hala gidilecek uzun bir yol olduğunu vurgulayan Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve... »
Haberler » Gayrimenkul