• İzmit Körfezi'nde Denizin Rengi Kahverengiye Döndü
• Sazlıdere Havzasını Koruyanları Tutukladılar, Ranta Alan Açtılar
• Yangında 4 Kişinin Öldüğü Bina, Yönetmeliğe Uygun Yapılmamış
• BİLGİ Mimarlık Yürütücülüğünde Tasarlanan Üç Eser Venedik Bienali’nde
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı’nın Davası Başladı
• Çevre Örgütleri Torba Yasanın Geri Çekilmesini İstiyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Seranit’ten Kullanıcı Dostu Aquanit Porselen Duş Karosu
• Yurtbay Seramik'ten Maldives Serisi
• Samsung WindFree™ Klima ile Rüzgârsız Serinlik
• Darhan'dan UL Listeli ve FM Onaylı Sismik Sınırlama Sistemleri
• Elazığ Kovancılar İlçesi Hayvan Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• Hatay İli Antakya İlçesi Spor Merkezi Yapım İşi
• Kapalı Spor Salonu Yapılması İşi
• Erzurum İli Çat İlçesi Oyuklu Mahallesi 143 Adet Konut,...
• Samsun Terme İlçesi 7 Adet Okulun Muhtelif Onarımları İşi
• İpekyolu İlçesi Kevenli Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Tesisi...
• Mavi Güneş Enerji Santrali (GES) Yapım İşi
• Bala Hatun Yurdu Sosyal Tesis Binasının Güçlendirme Onarımlarının...
• Ankara İli Kahramankazan İlçesi İmrendi Mahallesi 809 Adet...
İstanbul'da üçüncüsü düzenlenen Havaalanları Geliştirme Zirvesi’ne 'sürdürülebilirlik sponsoru' olarak destek veren BASF, İstanbul’da yapılan... »
Dünyanın lider kimya şirketi BASF, 150. kuruluş yıldönümünü tüm dünyada bilim insanları, iş ortakları, müşterileri ve çalışanlarının katılımıyla... »
Paris’te düzenlenen İnovasyon Kampüsü etkinliğinde bir araya gelen BASF ve Bouygues Construction, inşaat sektörüne yönelik ortak inovasyon... »
BASF, 2014 yılının ikinci çeyrek dönemine ilişkin bilançosunu açıkladı. Buna göre şirketin 18,5 milyon avro olarak gerçekleşen satışları,... »
BASF, 6 üretim tesisi ve 800’e yakın çalışanıyla faaliyet gösterdiği Türkiye'de 740 milyon avro satış geliri elde etti. »
BASF, yapı sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri tek bir şemsiye altında topluyor. Daha önce Asya Pasifik bölgesinde tanıtılan ve BASF'ın... »
Yeşil İş Konferansı’nda konuşan BASF Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika, BASF Türk CEO’su Volker Hammes, “Üretim ve tüketim şekillerini değiştirmeliyiz.... »
BASF, 2020’de 110 milyar Avro’ya çıkması hedeflenen cirosunun yüzde 45’ini gelişmekte olan pazarlardan elde etmeyi hedefliyor. Şirket, 2020’de... »
Kimya şirketi BASF, tüm segmentlerde gerçekleşen yüksek satış hacimleri sayesinde 2013 yılının ikinci çeyreğinde satışlarını yüzde 3 arttırarak... »
Haberler » Gündem