• Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Eski Bakanın Üniversitesine Verildi
• Beştepe’deki Ağaç Daha Kıymetli
• Şemdinli'ye İkinci Seyir Terası Yapılacak
• Mimarlıkta Güncel Konular Sempozyumu-I (MİGÜKON 2025)
• Topağacı’nda Dönüşüm Müteahhitlerin Yararına Yapılıyor
• Restorasyona Çimento Bulaştı!
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Sancaktepe'de bir inşaat temelinden alınan hafriyat sonrası yan taraftaki 4 katlı binanın girişinde çökme meydana geldi. Bina sakinleri... »
Kahramanmaraş'ta inşaatta tahtadan yapılan beton kalıbına harç döküldüğü sırada göçük meydana geldi, 3 işçi yaralandı. »
Sancaktepe bulunan Mevlana İlköğretim Okulu'nun istinat duvarı yoğun yağış nedeniyle çöktü. Duvarı çöken okulda iş makineleri ile enkaz... »
Antalya'nın Kaş ve Muğla'nın Seydikemer ilçeleri sınırını çizen Karaçay üzerinde bulunan ve 2015 yılındaki sel felaketinde çöken köprü tehlikeye... »
Bulunduğu konumdaki İstanbul manzarası nedeniyle dünyanın dört bir köşesinden ziyaretçilerin akınına uğrayan Büyük Valide Han'ın çatısında... »
Balat sahilinde, bisiklet yolunu da içine alan beton alan çöktü. Denize doğru kırılma öyle derin ki çatlaklar arkadaki yeşil alana kadar... »
Samsun'un Kavak İlçesi'nde göçük nedeniyle 3 kişinin öldüğü garaj inşaatının, kaçak olduğu iddia edildi. Savcılığın olayla ilgili başlattığı... »
Samsun’un Kavak ilçesinde garaj inşaatının çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. »
Başbakanlık Çankaya Köşkü’nün yanı başındaki Ziaur Rahman Caddesi’nin bir bölümünde meydana gelen çökme ve derin çatlaklar gün geçtikçe büyüyor. »
Haberler » Gündem