• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Dersim Kültürel ve Doğal Miras Koruma Girişimi Munzur Vadisi Milli Parkı'nın 1. Derece doğal sit alanı olarak tescil edilmesi için Kültür... »
Danıştay, ÇED süreci tamamlanmadan Munzur Çayı üzerine 4 baraj ve 6 HES yapımının önünü açacak kararı bozdu. Dersim Kültürel ve Doğal Miras... »
Sivas İdare Mahkemesi, Erzincan Tercan'daki Şıhköy Vadisi'ne kurulması planlanan Haydar HES projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir'... »
Sadece Haydar HES değil, bölgede yer alan diğer projeler de hayata geçerse, Fırat Havzası’nın ekosistemi yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.... »
Peri Çayı üzerinde yapımı protestolar eşliğinde süren Pembelik HES, 'imar planı bulunmadığı' gerekçesiyle durduruldu. »
Tunceli Pülümür’de, Fırat Karasu üzerinde yapımı planlanan Armağan HES projesinin imar planı onayı başvurusu İl Genel Meclisi tarafından reddedildi. »
Mahkeme, Erzincan Şıhköy Deresi üzerinde yapılması planlanan Haydar Hes Projesi'ne karşı yürütmeyi durdurma verdi. Dersim Kültürel ve Doğal... »
Danıştay'ın kamu yararı yok diyerek iptal ettiği Munzur Vadisi Milli Parkı'nda yapılmak istenen Konaktepe Barajı ile iki HES projesine EPDK... »
Tunceli'de 4 baraj ve HES projesi, imar planları olmadığı gerekçesiyle şikâyet konusu oldu. Çevre Bakanlığı'ndan "Mühürleyin" yanıtı geldi.... »
Haberler » Gündem