• Marmara Urban Forum 2025 Gönüllü Çağrısı
• Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması
• OGM’nin Bütçesi Eriyor; Ormanlar Yanıyor
• Akhisar'daki Yangın 4'üncü Gününde
• Heyelanı Önceden Haber Verecek Yazılım Geliştirildi
• Depremde Yıkılan Apartmanın Bilirkişi Raporu 2,5 Yıl Sonra Geldi
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Seranit, Dış Mekanlarda Şıklığı Yeniden Tanımlıyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasası Kapasite Mekanizması Yönetmeliği'nde değişikliğe gitti. »
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 41 şirkete lisans verdi, 1 şirketin lisansını iptal etti ve 1 şirketin lisansını sonlandırdı. »
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), aktif elektrik enerjisi arz ve talebinin dengelenmesine ve uzlaştırmanın gerçekleştirilmesine yönelik... »
Türkiye'nin sera gazı emisyonlarını azaltma politikasında kilit öneme sahip olan karbon piyasası, emisyon azaltımı karşılığında kazanılan... »
Türkiye genelinde elektrikli araçlar için şarj noktası sayısı 20 Kasım itibarıyla 10 bin 576'ya ulaştı. »
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının her ay hızla arttığını belirterek "Toplam 8 bin 861 şarj noktasına ulaştık.... »
Türkiye'de elektrikli araç şarj istasyonu sayısı 17 Temmuz itibarıyla 3 bin 790'a, şarj noktası (soketi) sayısı ise 8 bin 1'e yükseldi. »
Elektrikli araç kullanıcılarına hizmet sağlayan şarj ağı işletmeci lisansı sahibi tüzel kişilere, şarj ağı oluşturmaları için 31 Ocak 2024... »
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Bugüne kadar toplamda 120 projeye 9 bin 514 megavat ön lisans vermiş olduk. Bunun 5 bin 603 megavatı rüzgar... »
Haberler » Gündem