• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İmar barışından faydalanmak isteyen vatandaşların sayısında rekor bir artış yaşandı. Bakan Mehmet Özhaseki, "İmar Barışı'na başvuru sayısı... »
İmar Barışı için ödemeler başladı. Başvurusunu tamamlayan vatandaşlar kayıt sırasında verilen başvuru numarası ile Ziraat Bankası’na ödeme... »
Yapı Kayıt Belgesi ile 13 milyon binanın imar ve ruhsat sorunu çözülecek. Başvurusunu yapıp, hesaplanan cüzi miktardaki belge bedelini ödeyenler;... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesi için 10 günde 492 bin 869 başvuru yapıldı. »
İmar Barışı düzenlemesi kapsamında Yapı Kayıt Belgesi almak için e-Devlet üzerinden başvuran yapı sahibi sayısı ilk üç günde 188 bin 571'e ulaştı. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar barışında umduğumuzun üstünde bir ilgiyle karşılandık. Şu ana kadar neredeyse üç gün olmak... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cuma günü başlayan başvuruların 12 milyonu bulmasını beklediklerini ifade ederek, "Türkiye'de... »
İmara aykırı konutların yararlanacağı imar barışında başvurular yarın başlıyor. Müracaatlar e-Devlet sistemi üzerinden veya Bakanlığın il... »
Kamuoyunda "İmar Barışı" olarak bilinen ve 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi hedeflenen Yapı Kayıt Belgesi verilmesine ilişkin... »
Haberler » Gayrimenkul