• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Başoğlu Kablo, 6 Şubat Pazartesi günü ülkemizde yaşanan, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi derinden etkileyen deprem afetinden... »
Dulkadiroğlu Beyi Alaüddevle Bey'in 1500'lü yıllarda inşa ettirdiği, 9 giriş ve 495 iş yerinden oluşan tarihi Maraş Çarşısı da Kahramanmaraş... »
Asortie Mobilya, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde hayvan barınakları, ahır ve damları zarar gören afetzedelere destek... »
TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi ve çevre mühendisi Cevahir Efe Akçelik, deprem bölgesinde kaldırılmaya başlanan bina enkazlarıyla ilgili ‘asbest’... »
Yeniden yapılanmanın, sağlıksız kentsel dokunun dönüşümü için bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Azime Tezer,... »
Depremle sarsılan Kahramanmaraş'ta, Vakıf Kültür Varlıkları'na bağlı, 39'u cami 42 tarihi yapı da hasar gördü. Vakıflar Genel Müdürlüğü... »
Kahramanmaraş'ta 'bir tabağın bile kırılmaması' ile gündeme gelen züccaciye dükkanının yer aldığı binanın müteahhidi Akın Öncül, projeye... »
Şişecam, Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından ayni ve maddi yardımlarını bölgeye ulaştırmak... »
İzocam, depremin ilk saatlerinde devreye aldığı Acil Destek Planı ile ülke çapında gerçekleşen yardım seferberliğine katıldı. Afet bölgelerindeki... »
Haberler » Gündem