• İsrail Evleri’nin Tesciline Gerek Olmadığına Dair Kurul...
• EYODER'den İklim Kanunu Çağrısı
• Mimarlar Odası’ndan Orman Yangınları Açıklaması
• “Plansız, Aceleci Yer Seçimleri, Yeni Afetlere Zemin Hazırlıyor”
• Bakanlık, Belediyeye Yangın Uçağı İzni Vermemiş
• ‘Kuş Cenneti’nde Kuraklık Tehdidi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Yıldız Entegre, VarioDor Koleksiyonu
• Ytong Çatı Paneli ile Çatılarda Isıyı Kaybetmeyin
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Kastamonu, Sinop ve Bartın'da sel felaketi nedeniyle hasar gören toplam 109 binanın acil yıkılmasına karar verildi. »
Bozkurt’ta HES’in iletim kanallarının inşası sırasında çıkartılan 1,5 milyon metreküp toprağın DSİ’nin gösterdiği yerlere taşınmadığı ve... »
Sel felaketinin merkezi Kastamonu'da, 2019 yılında hayata geçirilen 28 projenin 18’ine yönelik, “Çevresel etki değerlendirmesi gerekli değildir”... »
Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, yıkılan köprünün yerine seyyar köprü kuruldu. »
Kastamonu’da su seviyesinin yükselmesi ile taşkına neden olan ve onlarca yurttaşın yaşamını yitirmesine yol açan 'Ezine Çayı' için 2012... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketiyle ilgili, "Kastamonu Bozkurt'taki afet gerçekten Dereli'deki... »
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde taşan Ezine Çayı'nın etrafında yer alan bazı binalar çöktü. Felaketin boyutları gün ağarınca ortaya çıktı. »
Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sağanak yağış nedeniyle oluşan taşkın hayatı olumsuz etkiledi. Mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için... »
Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi... »
Haberler » Gündem