• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Prof. Dr. Gürsel Öngören, Fikirtepe bölgesi için hazırlanan planların onaylanmasının ardından bölgenin ‘kurtulduğunu’ söyledi. Öngören,... »
Cerrahpaşa ve Çapa'da üniversitenin dediği oldu. Şehir dışına taşınmaları önerilen 2 fakülte de yerinde kaldı. 1 milyar dolarlık projeyle... »
Almanya’nın hızla yaşlanan nüfusu konut projelerinde de yeni değişiklikleri beraberinde getiriyor. Ülkede farklı nesillerin aynı çatı altında... »
İklim değişikliğinin yol açtığı aşırı hava olayları ya da felaketler Avrupa’nın tarihi kentlerini tehdit ediyor. Uzman Cleo Paskal, Avrupa’nın... »
İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Başkanı Ersen Gürsel, TMMOB'nin yetkilerinin daraltılmasını "Sivil topluma darbe" olarak değerlendirdi. »
ABD’nin Atlanta şehrinde gerçekleştirdiği Dünya İş Ortakları Konferansı’nda (WPC) Microsoft, şehirleri, kurumları ve vatandaşları, inovasyon... »
29 Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan 3. köprüyle ilgili gelişmelere yönelik bir açıklama da TEMA'dan geldi: "Bu durum bir kez daha gösteriyor... »
3. Boğaz Köprüsünün imar planının iptal edildiği yönündeki haberler üzerine yazılı bir açıklama yapan TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Yönetim... »
3. Boğaz Köprüsü’nün projede belirtilen yerin dışında yanlış bir noktada yapılmaya başlandığı ortaya çıktı; köprüyle ilgili tüm imar planları... »
Haberler » Gündem