• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Uzmanlar, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 80'ini oluşturan çıkmalı binaların depremde daha fazla hasar gördüğünü belirterek, bu yapılar... »
Düzce Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Emin Aslan, Düzce'nin 1999 yılında yaşanan depremden dersler çıkardığını,... »
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 5,9 büyüklüğündeki depremde can kaybı yaşanmamasına ilişkin, "Bu depremde bizi kurtaran, insanımızı kurtaran,... »
İstanbul Konut Zirvesi, İstanbul Planlama Ajansı (İPA) ile İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı iş birliğiyle 3-7 Aralık tarihleri arasında... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi - İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ve İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle düzenlenecek “İstanbul Konut... »
İstanbul genelinde yapım yılı 2000 ve öncesine ait bina sayısı 817 bin adedi aşarken, bu binalar toplamın yüzde 70,2'sini oluşturuyor. »
İstanbul'da 1980 yılı ve öncesi yapılan bina sayısı 263 bine yaklaşırken, bu alanda başı 32 bin adetle Fatih, 17 bin adetle Beyoğlu çekiyor. »
Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan düşük faizli kampanya sayesinde konut stoklarının büyük oranda erimesi inşaat sektörünü hareketlendirdi.... »
İktidar, satılmayı bekleyen yaklaşık 3 milyon konut için harekete geçiyor. 2020 yılında oluşturacak sistemle hangi bölgede ne kadar arz... »
Haberler » Gündem