• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Ankara'da Dönüşümlü Su Kesintileri Uygulanmaya Başlandı
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
60’tan fazla ülkeye asansör ihracatı yapan Hyundai, Türkiye’den de Balkanlara uzanıyor. Firma, Üsküp’te yapımına devam edilen Balkanların... »
Türkiye-Güney Kore Yetkilendirilmiş Yükümlü Karşılıklı Tanıma Anlaşması imzalandı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Altunyaldız, "Firmalarımızı... »
YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 37 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'u bu yıl 106... »
YEM Fuarcılık’ın, bu yıl fuarın konuk ülkesi olan Güney Kore'nin İstanbul Konsolosluğu ve DEİK/Türk-Güney Kore İş Konseyi işbirliği ile... »
Bin 150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini bir araya getiren ve en son yenilik ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği, uluslararası... »
Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2014'ün konuk ülkesi olarak belirlenen Güney Kore ile Türkiye'nin yurtdışı müteahhitlik faaliyetlerinde... »
YEM Fuarcılık’ın, Güney Kore Konsolosluğu ve DEİK/Türk-Güney Kore İş Konseyi işbirliği ile 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da gerçekleştireceği... »
Güney Kore’de deniz dibi araştırmalarında devrim yaşatması beklenen bir robot yengeç geliştirildi »
İnşaat Mühendisleri Odası ile Kore İnşaat Mühendisleri Birliği arasında varılan anlaşmaya göre; ülkeler arası ilişkinin geliştirilmesinin... »
Haberler » Gündem