• Türk Müteahhitler Dünya İkinciliğini Sürdürdü
• Edirne'nin Kalbindeki 333 Yapının Restorasyonunda Sona Geliniyor
• Kamuda Ataması Yapılmayan Mimarlar için Çalışma
• Okul Arazilerinde Rant Tedirginliği
• Depremde Yıkılan Güvenç Apartmanı'na İlişkin 16 Kamu Görevlisine...
• Su Krizi Artarken Madenlere Ruhsat Yağdı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
'Ekolojik Anayasa Girişimi', TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonuna yaptığı sunumda, yeni anayasada, 'Cumhuriyetin nitelikleri' bölümüne 'ekolojik'... »
Türk Çin Sanayici İş Adamları Derneği (TÜÇSİAD) tarafından düzenlenen 2. Türk-Çin İş Forumu, Çin'in Shanghai ve Hangzhou şehirlerinde gerçekleştirilecek.... »
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Saraçhane’deki Başkanlık Sarayı’nda gazetecilere yaptığı açıklamada, “Minibüs esnafını... »
Dolmabahçe Sarayı’nın yanındaki otopark ve çay bahçesi olarak kullanılan 4 bin metrekarelik ‘Beleşbahçe’yi aylık 2 bin 500 liraya işleten... »
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Çevre Otoyolu ile Edirne-İstanbul-Ankara otoyolunun da aralarında bulunduğu köprü ve otoyolların özelleştirilmesi... »
Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TREDAŞ) IC İbrahim Çeçen Holding'e hisse devri sözleşmesi, düzenlenen törenle imzalandı. Özelleştirmelerin... »
Platform tarafından yapılan yazılı açıklamada, tüm 'yaşam savunucuları' 10 Ocak Salı günü Ankara’da Karayolları Genel Müdürlüğü önünde olmaya... »
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yakın zamanda minibüslerin kaldırılacağını, taksiciler için ise ortak bir çağrı merkezi... »
6.'sı gerçekleştirilecek olan Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu, çatı ve cephe sistemlerinin, tasarım, yapım, kullanım, bakım, onarım ve dönüştürme... »
Haberler » Gündem