• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Ankara'da Dönüşümlü Su Kesintileri Uygulanmaya Başlandı
• Başkentin Göbeğinde, Dökülen Binada Hizmet
• Ermeç Apartmanı Davası 18 Kasım'a Ertelendi
• Kule Vinç, Binanın Üzerine Devrildi
• Şavşat’ta Madene Karşı Bilinçlendirme Toplantısı
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Emlak Konut’un Ayazağa’daki 240 dönümlük arazi için 3.2 milyar lira ciro ve 1.2 milyar TL arsa payı teklifi veren ancak açılan imar davası... »
KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, Türkiye'nin ekonomik büyüklükte 2023'te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girmeyi planladığını,... »
MÜSİAD’ın Aksaray’da gerçekleşen 71. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı’nın davetlisi olarak gelen Dr. Salah Abdul Razaq, Irak’ın her türlü... »
Türk seramik sektörünü dünyanın önde gelen seramik üreticilerinden biri haline dönüştürmek amacıyla kurulan Eskişehir-Bilecik-Kütahya Seramik... »
TÜSİAD ve TİSK, Meksika’da gerçekleşecek iklim değişikliği zirvesi öncesinde kamu sektörü ve iş dünyasını biraraya getirdi ve Türkiye’nin... »
İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının geçici olarak kullandığı eski tekel binasını hizmet binası olarak düzenlemek isteyen İl Özel... »
Mardin Valiliği, Güneydoğum Derneği, Mardin Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından Mardin'de ‘Kalkınmada Engeller ve Çözüm’ konferansı düzenlendi.... »
Denizli Valisi Yavuz Erkmen, bölgede bulunan konaklama tesislerindeki doluluk oranının yüzde 90'ları aşarak son yılların en yüksek oranına... »
Mimarlar Odası Bodrum Şube Başkanı Mahmut Yıldırım, odaya 2006 yılında gelen proje sayısı bin 221 iken bu sayının 2010 yılında 381'e düştüğünü... »
Haberler » Gündem