• Antalya Müzesi Binasında Yıkım Başladı
• Küçükçekmece'de 5 Katlı Binada Yangın
• 10 Soruda Emlak Katılım Tasarruf Finansman
• İzmir'in Suyu 16 Kasım'da Sıfırlanacak
• Silivri’nin Toprakları Betona Boğulacak!
• Kanalizasyonsuz Binalar Yükseliyor
• Alaçam’da Altın Madeni Tepkisi
• Otel Yangınında Müdür, Önce Otel Yetkililerini Arayarak ‘Çıkın’ Demiş
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• VitrA'dan Flakeart Koleksiyonu
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
• Pazarcık Narlı 26 Ocak Ortaokulu Yapım İşi
• Alaplı 500 Kişilik Spor Salonu Yapılması
• Valilik Hizmet Binaları Arşivleri Onarımı Ve Kompakt Dolap...
• Malatya İli Merkez Battalgazi İlçesi Cevherizade Ve İzzetiye...
• Sosyal Tesis Müdürlüğü Sorumluluğunda Bulunan A Ve B Motel...
• Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Cerityeniyapan 105 Ada 2...
Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Pınar Eczacıbaşı, genç işadamlarını ve yöneticileri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne... »
ATO'nun araştırmasına göre Türkiye'de 'zorunlu sigortalarda' bile sigortalılık oranı çok düşük. Konutların yalnızca yüzde 24.9'unun deprem... »
TÜSİAD, terör sorununun çözümüyle ilgili öneri üzerine öneri getiriyor. Bazıları yerinde ama bazıları da uçuk - kaçık... TÜSİAD Başkanı... »
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yoğun talep karşısında erken ödeme indirimine 'devam' kararı aldı. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, konut sahipleri... »
İzmir ve Manisa'nın elektrik dağıtım işi özelleştirme aşamasında. TEDAŞ bünyesinde kurulu Gediz AŞ'yi satın almak isteyen 15 firma, ihaleye... »
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı daha önce iki kez ihaleye çıktığı Perpa’daki arsaları üçüncü kez satışa çıkardı. Yeni ihalenin tarihi... »
Sınır bölgesinde terör saldırılarının olmadığı yıllarda yapılan karakolların yerine yenileri yapılacak. Aktütün ve Dağlıca gibi terör saldırılarında... »
Yoğun yağmurlarla gelen hidroelektrikteki üretim bereketi elektrikte zam yerine indirim getirdi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK)... »
AB'ye uyum sürecinde konutlar için getirilen 'Enerji Kimlik Belgesi' alma zorunluluğu, 1 Temmuz'dan itibaren uygulamaya konuluyor. Binalardaki... »
Haberler » Gündem