• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Marmaris Belediyesi, kaçak yapılaşmalar nedeniyle mühürlenmesine rağmen Milli Park sınırları içinde inşaatı devam eden ve yıkılması için... »
Kent Politikaları Derneği, Marmaris Belediyesi eski yönetimi ve Sinpaş yetkilileri hakkında, usulsüz iskân ruhsatı, mühür fekki ve halkın... »
Marmaris Belediyesi, Kızılbük Resort Otel ve Devremülk inşaatının 1, 2 ve 3 etaplarındaki toplam 58 adet ruhsatını iptal etti. Açıklama... »
Marmaris Belediyesi, otel inşaatında kaçak ve ruhsatsız olarak yapılan kıyı dolgusu nedeniyle Sinpaş'a verdiği para cezasını 104,7 milyon... »
Marmaris Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Kızılbük’teki projenin 1. ve 2. Etap kısımlarının inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu belirtilerek,... »
Marmaris Kızılbük Koyu’ndaki otel projesi, kıyı alanında kaçak dolgu yapıldığı ve inşaat ruhsatının olmaması sebebiyle Marmaris Belediyesi... »
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Kanuni Sultan Süleyman'ın Rodos'u fethi sırasında annesi Ayşe Hafsa Sultan adına yaptırdığı Hafsa Sultan Kervansarayı'nda... »
Marmaris Belediyesi, Kızılbük mevkiinde yapılan inşaattaki dinamitle patlatmalara yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, patlatmalara belediyenin... »
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen yapıların yıkımı sürüyor. »
Haberler » Gündem