• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İktidarın maliyetini açıklamadığı millet bahçeleri için en az 13 milyar 290 milyon TL harcandığı belirlendi. »
Ordu'da yerine millet bahçesi yapılmasına karar verilen 19 Eylül Stadyumu, mahkemenin durdurma kararına rağmen yıkılıyor. »
Avni Aker Stadyumu’nun yerine yapılacak millet bahçesinin ikinci etabının ihalesi sonuçlandı. İlk etabı 21,9 milyon TL’ye mâl olan millet... »
İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile alınan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun veto ettiği Beykoz Çayırı’nı, millet bahçesine... »
İzmir Bergama’da millet bahçesi projesiyle ilgili mahkeme kararları hiçe sayıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, proje... »
Ordu’nun Altınordu ilçesinde, millet bahçesine dönüştürülmesi planlanan 19 Eylül Stadı’nın yıkımına başlandı. »
Bartın'da fidanlık olarak bilinen meyve ağaçlarının bulunduğu ve afet toplanma alanı olarak gösterilen alana 97.5 milyon liraya millet bahçesi... »
TOKİ, Ankara’da tarihi Cebeci İnönü Stadı yerine yapılacak millet bahçesinin ihalesini yaptı. Tek firmanın katıldığı ihale, 139.8 milyon... »
Tüm itirazlara rağmen kapatılarak millet bahçesine dönüştürülmek üzere pistleri kırılan Atatürk Havalimanı'nda inşaat çalışmalarının depreme... »
Haberler » Gündem