• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• “Şirketlere Fiilen Kirletme Hakkı Tanınmış Oldu”
• Rönesans Rezidans'ın Bilirkişi Raporu Dosyaya Eklendi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Eşiyle birlikte yurt dışından döndüğü sırada, havalimanında gözaltına alınan fotoğraf sanatçısı, mimar Murat Germen, sevk edildiği İstanbul... »
Kamu Mühendisleri Platformu'nun çağrısıyla Ankara'da bir araya gelen kamudaki mühendis, mimar ve şehir plancıları, özlük haklarının iyileştirilmesi... »
‘Yapı Dünyası’nın profesyonelleri 14 Haziran Salı akşamı İngiliz Konsolosluğu’nun bahçesinde ARCHIMIM ile YAPI MEDYA İLETİŞİM organizasyonluğunda... »
ARCHIMIM ve Yapı Medya İletişim işbirliği ile bu yıl ilki organize edilecek olan ARCHIVISION GALA, 14 Haziran Salı akşamı Birleşik Krallık... »
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, genç mühendislere ve mimarlara istihdam sağlayabilmek amacıyla, belediyeden iş alan müteahhitlere... »
Roca’nın profesyonellerle sürekli diyaloğu teşvik eden kültürel girişimi Roca Galeri Connects konuşma serisinin 27 Kasım Cuma günü konuğu Can Çinici. »
Epson SureColor SC-T5405 36 inç teknik yazıcı, yüksek kaliteli hassas baskı ile birlikte güvenilirlik ve maliyet tasarrufu arayan mimar... »
TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Kadın Çalışma Grubu, mimar / mimar adayı kadınlara yönelik bir anket çalışması hazırladı. »
Dördüncüsü düzenlenecek olan ARCHITECT@WORK İstanbul, 1-2 Kasım 2019 tarihlerinde, “Future Proof” teması ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını... »
Haberler » Gündem