• Perinthos’ta Ortaya Çıkarılan Tiyatronun, Dörtte Biri Kazıldı
• “Yangında Yayılan Kirleticiler, En Riskli Kirletici Grubunu Oluşturur”
• Bodrum'da Ana Su İsale Hattı Patladı, Yol Trafiğe Kapandı
• İzmir'de Orman Yangınlarında Yanan Alan Rekoru Kırıldı
• “Zeytinliklerin Talanına Yol Açacak Yasa Teklifi Anayasaya Aykırı”
• Erikli Yaylası’nda Altın Arama Çalışmalarının Yeniden Başlatılmasına...
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Prof. Dr. Ayşe Şentürer'in, İTÜ Mimari Tasarım Doktora Programı kapsamında yürütücülüğünü üstlendiği Algılama-Temsil-Tasarım ve Mimarlık... »
Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı tarafından Serra sponsorluğunda düzenlenen Archiprix yarışmasının ödül töreni ve kolokyumu... »
Mimarlık Eğitimi Derneği [MimED] tarafından bu sene 14.'sü gerçekleştirilen yarışma, mimarlık bölümü lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin... »
Serra Seramik’in desteğiyle gerçekleştirilen 20. Archiprix – TÜRKİYE Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projeleri Yarışması'nın ödülleri, 4 Aralık 2015... »
Etkileşimli sistemlerin incelenmesi amacıyla, epitome {collaborative network} tarafından düzenlenen atölye çalışması başvurularınızı bekliyor. »
Uluslararası standartları gözeten yeni bir model oluşturarak öncü rolü oynamayı ve Türkiye'deki mimarlık eğitimi için çağdaş nirengi noktalarını... »
Benzeri yüksek lisans programlarından farklı olarak tarih, kuram ve eleştiriyi bütünsel olarak ele alan Mimarlık Tarihi, Teorisi ve Eleştirisi... »
On yılı aşkın deneyim ve birikimi ile 2001 yılından başlayarak her iki senede bir düzenlenen Mimarlık ve Eğitim Kurultayı'nın sekizincisi,... »
Yüksek mimar Ersen Gürsel, Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde konuk oluyor. »
Haberler » Toplantılar