• Latmos Dağları’na Yeni Feldspat Ocağı için ÇED Süreci Başlatıldı
• “Ormanları Yakan Özelleştirmeden Hesap Sorun”
• 200 Yıllık Köprü Yıkılma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
• Heyelan Sonrası Kapanan Sokakta 9 Aydır Çalışma Yok
• Edirne Sarayı'nın Yüzde 50’si İhya Edildi
• Kayabükü Halkından Madene “ÇED Gerekli Değildir” Kararına Dava
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Karadeniz’in cennet yaylalarına TOKİ giriyor. Başta sit alanı Ayder olmak üzere bölge yaylalarındaki tüm kaçak binalar yıkılacak. TOKİ yerlerine,... »
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nin sonbahar-kış etkinlikleri çerçevesinde, Zeynep Eres tarafından düzenlenen konferans dizisi 22... »
Mersin'in Anamur İlçesi'nde 2012 yılında UNESCO Dünya Mirası geçici listesine giren bin 500 yıllık Mamure Kalesi'nin girişindeki savunma topu çalındı. »
Safranbolu'da yapılacak binalar, sokaklar ve caddeler, geleneksel Türk mimarisinin izlerini taşıyacak. Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy,... »
Ulus’ta Osmanlı döneminde inşa edilen ve Kurtuluş Savaşı yıllarında mermi imalatı yapılan 2 katlı tarihi bina, kaderine terk edildi. Tarihi... »
Mimarlık, Avrupa Birliği’nce insana doğrudan yönelik üç ana meslekten biri olarak benimsenmiştir; diğerleri Hukuk ve Tıp’tır. İnsanlar pek... »
İstanbul Ayvansaray'da tarihi Tokludede Mahallesi'nde 5366 sayılı 'yenileme yasası' kapsamında uygulanan Altınboynuz İnşaat'ın projesi,... »
Türkiye’nin en önemli tarihi eserlerinden biri olan Ağrı'daki İshak Paşa Sarayı’nın üstünün şeffaf bir çatı ile kaplanmış görüntüsü sarayı... »
Melih Gökçek’in 25 milyon TL’ye yaptırdığı ‘Hoş geldin’ kapıları iki ayda çürümeye başladığı belirtildi. »
Haberler » Gündem