• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Gelecek yıl köprü ve otoyolları özelleştirerek 185 milyar lira gelir elde etmeyi hedefleyen iktidarın bu yıl yaptığı özelleştirmeler de... »
Bu yıl 21 milyar lira beklenen özelleştirme gelirlerinin gelecek yıl 185 milyar liraya çıkması hedefleniyor. Yap-işlet-devret projelerinde... »
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, 685 milyon dolara özelleştirilen Soma B Termik Santrali için şirkete en az 586 milyon doların... »
İktidarın özelleştirme ajandasında olduğu belirtilen ve liyakatsiz atamalarla gündeme gelen TCDD’nin 68 taşınmazı, 117,8 milyon TL’ye elden çıkarıldı. »
Hazine, taşınmaz satışlarıyla yılın ilk yarısında bütçe hedefinin yüzde 72’sini tamamlandı. Satışların 3 milyar 49 milyon liralık bölümünü... »
Özelleştirme politikalarının yarattığı tahribatı hedef alan Avukat Senih Özay ve Murat Fatih Ülkü, “Ormanları ve yaşamı yakan özelleştirmeden... »
Her yıl milyarlarca lira açık veren bütçede dengeyi tutturamayan iktidar, yeni özelleştirme kararı aldı. Ankara ve İstanbul’da merkezi noktalardaki... »
Elektrik Üretim AŞ’ye ait Çamlıgöze ve Koyulhisar HES’lerin işletme hakkı, 2,16 milyar TL bedelle Akkuş Mimarlık’a devredildi. »
Maden işçilerinin aylardır direndiği Çayırhan Termik Santrali ve Maden Sahası İhalesi bugün (7 Mart Cuma) saat 14.30'da gerçekleştirilecek. »
Haberler » Gündem