• 2 Bin Yıllık Antik Kent Yanındaki Tarım Arazisine Kamulaştırma Kararı
• Antalya'da Milli Parkta Yangın
• İstanbul’da ‘6 Şubat’ Eylemi
• Üsküdar’da “Geleceği İnşa Ediyoruz” Paneli Gerçekleşti
• “Depremlerde Güvenli Bina Yapmak Zor Değil”
• Kentsel Dönüşümün Hızlanması için 3 Konu Çözüm Bekliyor
• İZODER’den Depremin Yıl Dönümünde Su Yalıtımı Hatırlatması
• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• Bir Kıyı Yerleşimi Bağlamında Hopa Kent Merkezi Fikir Projesi...
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Konya Olimpik Veledrom Spor Tesisi Bakım Onarım İşi
• Anadolu Bulvarı Sulama Sistemi Yapımı İşi
• KBB İzmit Gar Asansör İkmal İnşaatı Yapılması
• Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Parke Yol Yapım İşi
• Yüksekova Belediyesi BSK Asfalt
• Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bulak Mahallesi Kanalizasyon...
• Osmaniye İli Kadirli İlçesi Harkaçtığı Köyü ve Merkez İlçe...
• Tekirdağ Ergene Sağlıklı Hayat Merkezi+Aile Sağlığı Merkezi...
IC İÇTAŞ Enerji Yatırım Holding, Erzincan Refahiye ve İliç’te RES kurmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvurdu. »
İzmir-Aydın sınırındaki Kartaldağı'nda yapılmak istenen rüzgar enerji santrali projesinin ÇED raporunu iptal eden yerel mahkemenin kararı... »
Tokat’ın Reşadiye ilçesindeki mera, yaylak ve orman alanından oluşan bölgeye rüzgâr enerji santrali (RES) kurulacak. »
İzmir Karaburun’da Lodos Karaburun Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılmak istenen RES kapasite artışı projesine dair ÇED olumlu kararının... »
EnerjiSA şirketinin İzmir-Aydın sınırındaki Kartal Dağı’nda yapmak istediği RES için kiralanan mera alanları ile ilgili sözleşme belediye... »
Bodrum’da izin çıkmayan rüzgar enerji santrali için şirket Kavaklıdere, Menteşe ve Yatağan’ı gözüne kestirdi. »
Tarım ve orman arazilerine kurulması planlanan RES projelerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Gerze’de yaklaşık 804 futbol sahası büyüklüğündeki... »
Muğla Datça’ya yapılmak istenen RES’ler için 2 Mayıs Perşembe günü halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecek. MUÇEP Datça Meclisi’nden... »
İstanbul’un temiz hava ve su kaynağı olan Kuzey Ormanları’na RES kurmak isteyen şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvurdu. »
Haberler » Gündem