• İZODER: Doğalgaz Faturalarını Azaltmak için Çözüm Isı Yalıtımı
• Zeytinliklerin Madenciliğe Açılmasına Meclis Önünde Tepki
• Bursa’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem
• “Türkiye Beş Yıl İçerisinde Su Fakiri Bir Ülke Haline Gelecek"
• Şanlıurfa Karaköprü'deki 2 Bin 738 Deprem Konutunda Yaşam Başladı
• 6 Orman Yangını Tamamen Kontrol Altına Alındı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin Eşme-Salihli kesiminde yer alan ve Türkiye'nin TBM... »
Barasor Vadisinde bulunan köylerde yaşayan yurttaşlar, HES ve yapımı devam eden tünel nedeniyle doğanın katledildiğini söyledi. »
Yusufeli Barajı'nın su tutmaya başlamasıyla su altında kalacak olan Yusufeli’nin inşaatında sona yaklaşılan yeni yerleşim yerine, toplam... »
Bu yıl başlangıç ödeneği 12,8 milyar lirayı geçen Karayolları Genel Müdürlüğü, ayrıca 331 kilometre tek platformlu yol ile 25 kilometrelik... »
Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde yapımı süren ve 45 dakikalık ulaşımı 5 dakikaya düşürmesi... »
Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında yer alan Çorum'da yaklaşık 670 milyon liralık yatırımla inşa... »
Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında yer alan Çorum'da yaklaşık 570 milyon liralık yatırımla inşa... »
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yap-işlet-devret modeliyle yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Çevre Otoyolu, Osmangazi Köprüsü... »
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi ile Yeniköprü arasında yapımına başlanan 8,5 kilometrelik 2 tünel ve 700 metre uzunluğundaki 3 viyadük sayesinde... »
Haberler » Gündem