• İnşaat Üretimi Yüzde 24,1 Arttı
• “Tarihi Haydarpaşa Garı Kültür ve Sanat Merkezi Olacak”
• Avcılar'daki Yıkımda Yandaki Evin Bahçesine Molozlar Düştü
• Tavşanlı Höyük'te 4 Bin 500 Yıl Öncesine Tarihlenen İdoller Bulundu
• Pakistan’da Muson Yağmurları Nedeniyle Hayatını Kaybedenlerin...
• Şavşat’ta Orman Madene ‘ÇED Olumlu’ Raporu Verildi
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• VitrA'dan Flakeart Koleksiyonu
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
• Pazarcık Narlı 26 Ocak Ortaokulu Yapım İşi
• Alaplı 500 Kişilik Spor Salonu Yapılması
• Valilik Hizmet Binaları Arşivleri Onarımı Ve Kompakt Dolap...
• Malatya İli Merkez Battalgazi İlçesi Cevherizade Ve İzzetiye...
• Sosyal Tesis Müdürlüğü Sorumluluğunda Bulunan A Ve B Motel...
• Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Cerityeniyapan 105 Ada 2...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Kasımpaşa'daki Divanhane'yi yıkmakta ısrarcı olduğunu söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tüm ilgililer... »
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde son iki yılda 353 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. »
1967 yılında yapımı tamamlanan Orhan Şahinler imzalı eski İTO merkez binası, 42 milyon liralık harcamayla “sıfırdan” inşa edilecek. »
Bağcılar'da riskli olduğu tespit edilen bir binanın yıkımı sırasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı. »
Avcılar'da süreci tamamlanmadan balkon demirleri sökülmek istenirken iki balkonu birden çöken bina 44 gün sonra yıktırıldı. »
Bir ay önce boşaltılan ve yetkililere haber verilmeden yıkımına başlanan 9 katlı binanın yıkımına ara verildi. Herhangi bir önlem alınmadan... »
Kartal Belediyesi, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca riskli yapı raporu alınan binaların... »
Nevşehir Valisi ve Kapadokya Alan Başkanı İnci Sezer Becel, Kapadokya'da 2019 ve 2020'de sit alanı içindeki izinsiz 310 yapının yıkımının... »
Rize'de zeminindeki kayma nedeniyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye adlandırılan iki binanın da aralarında bulunduğu yapılar,... »
Haberler » Gündem