• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Türkiye’de boya tüketiminin gelişmiş ülkelere göre çok az olduğu bildirildi. Türkiye’de boya tüketiminin kişi başına 8 kilogram olduğu belirtilirken, »
Tepe Grubu CEO’su Kantur, Tepe Grubu olarak krizden olumsuz yönde etkilenmeden geçtiklerini, önümüzdeki dönemde de yurtdışına açılarak genişlemeye »
Kaliteli çelik üretiminin önde gelen kuruluşu iç piyasadaki daralma nedeni ile ihracat hedefini 15 milyon $’a çıkardı. Kaliteli çelik üretimin »
Devlet Bakanı Faruk Bal, Türkiye'nin "konut haritasını" çıkardıklarını belirterek, yılda bir milyon konuta ihtiyaç olduğunu söyledi. Bakan Bal, Devle »
Enka, haftalık bir dergide yer alan "Enka, Doğuş ve Gama ile birleşiyor" haberinin doğru olmadığını açıkladı, Enka İnşaat ve Sanayı A.Ş.'nden Borsaya »
Maser Holding tarafından Konya'da yaptırılan Masera Alışveriş ve Eğlence Merkezi önceki gün hizmete açıldı. Toplam 40 milyon dolarlık yatırımla 500 ki »
Kuyumculara yönelik hizmet veren Federmak, tamamen kendi projesiyle ürettiği, "Katlanabilir asansörlü vitrin kasalar" ile sektörde uzun vadede liderli »
İnoksan Mutfak Sanayi ve Ticaret AŞ, beş yıldızlı otellerin komple mutfaklarına ve çamaşırhanelerine imzasını atıyor. Antalya-Cornelia Otel, Belek-Pap »
Alman Blanco ile Öztiryakiler ortaklığı ile 1998 yılından beri faaliyet gösteren Blanco Öztiryakiler A.Ş. yeni mutfak yaptıranlar ve mutfağını yeniley »
Haberler » Gündem