26 Ağustos 2002 tarihli tüm haberler;
Dünyanın saygın fotoğraf ajanslarından biri olan World Press Photo'nun düzenlediği retrospektif sergi, 31 Ağustos'ta İstanbul Bilgi Atölye 111'de a »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Tuna Turagay, kampanyayla satışa sundukları 1260 konut ve işyerinden 663'ünün satıldığını belirterek »
İtalyan beyaz eşya üreticisi Merloni Elettrodomestici’nin dünyanın dört yanına satılan markası Ariston’un, entegre ve solo ürünlerinin sergilendiği ye »
Garanti Sanat Galerisi, 28 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında, Totrakan’ın tuval ve duralit üzerine yağlıboya çalışmalarının yer aldığı sergiye ev »
Türk musikisi eşliğinde Kayseri yemeklerinin ikram edileceği, il dışından gelecek konukların ağırlanacağı, çeşitli kültür ve sanat etkinliklerinin »
Eti Holding iştiraki Seydişehir Alüminyum Fabrikası’nın faaliyetlerini sürdürebilmesi için acilen 300 milyon dolarlık yatırım yapılması gerekiyor.< »
Şişecam, Rusya Federasyonu’nun Vladimir bölgesinde kurduğu şişe fabrikasını 6 Eylül’de işletmeye açacak. Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları’nın »
Marmaray projesi ihale aşamasına gelirken, çok sayıda Japon firması Türk şirketleriyle konsorsiyum oluşturarak ihalede avantaj sağlamaya çalışıyor. »
GAP’ın belirlenen hedef ve büyüklüklere ulaşabilmesi için 2002 yılı sabit fiyatlarıyla 22 katrilyon 505 trilyon liraya ihtiyaç var. Güneydoğu »
Haberler » Sergiler